Valkenoog

Spirituele werking

Valkenoog is kalmerend en vermindert stress en nervositeit. De edelsteen remt schadelijke energiestromen en werkt verkoelend bij boosheid en agressie. Hij helpt mensen die overdreven bang, opvliegend of fobisch zijn om afstand te nemen en het grotere geheel te zien, om beperkende gedrag- en denkpatronen te doorbreken en pessimisme en een slachtofferhouding te verminderen. Valkenoog kristal geeft inzicht in je levenspad en inzicht in complexe situaties en helpt hierdoor bij het nemen van beslissingen. Spiritueel werkt de steen aardend en bevordert helderziendheid. Ook goed te gebruiken in de puberteit.

Fysieke werking

De edelsteen Valkenoog vertraagt de stofwisseling en werkt tegen stemmingswisselingen. Hij verlicht ademshalingsproblemen, versterkt het gezichtsvermogen en helpt tegen beven. De steen verlaagt een overactieve drang naar seks en heft seksuele frustraties op.

Algemene informatie

Valkenoog is de blauw grijze variant van Tijgeroog. Hij is een kwarts met vezels van het mineraal Amfibool. De edelsteen komt algemeen voor en kan soms intensief donkerblauw zijn.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Valkenoog

Waar wordt Valkenoog gevonden?

Verenigde Staten, Brazilië, Zuid-Afrika, Mexico, India, Australië

Valkenoog kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Valkenoog ketting, hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Valkenoog edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Valkenoog hanger
- Valkenoog armband
- Valkenoog ketting
- Valkenoog knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?