Versteend hout

Spirituele werking

De edelsteen stimuleert het gevoel van één zijn met de Eeuwigheid, een rustpunt zijn en van hieruit handelen. Versteend hout stabiliseert, maakt evenwichtig, opent en verzacht de onderste chakra's en daarbij stimuleert het een eenheidsgevoel met de aarde. Hij brengt oer-basis-rust op alle lagen. De edelsteen helpt bij doelen realiseren, kracht ontwikkelen en doorzettingsvermogen. Hij stimuleert de shift vanuit de mind naar het leven vanuit buik en zijnsstaat. Groter inzicht, verhelderende afstand tot lastige keuzes en situaties ontstaat. Je kunt voorbij dit leven ervaren en ziet de betrekkelijkheid van alles in.

Onveiligheidslagen worden geheeld, hogere aansluitingen die verbinding hebben met je hoogste doel en oorspronkelijkheid worden geopend, oeroude gedragspatronen komen los waardoor ruimte ontstaat om je “Ware Zelf” te belichamen in het hier en nu.

Fysieke werking

De edelsteen brengt je tot rust en werkt kalmerend. Hij zorgt voor een gevoel van welbehagen en werkt tegen negatieve invloeden. Hij zuivert het lichaam, helpt de spijsvertering en reguleert de stofwisseling. Daardoor werkt hij ook ondersteunend wanneer je wilt afvallen. Versteend hout schenkt krachtige energie en helpt je om door te zetten. Ook een goede edelsteen bij heimwee.

Algemene informatie

Versteend hout is een soort fossiel. De edelsteen bestaat uit fossiel hout (in Engels petrified wood), waarin alle organische materialen zijn vervangen door mineralen (o.a. door kwarts) met behoud van de structuur van het hout. Het proces van verstening gebeurt onder de grond en kan miljoenen jaren duren. Net als andere fossielen is versteend hout een levende herinnering aan de lange geschiedenis van de aarde en aan het feit dat alle materie continu overgaat van de ene vorm in de andere.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Versteend hout

Waar wordt Versteend hout gevonden?

Indonesië, Madagaskar, Zuid Afrika, Brazilië

Versteend hout kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Versteend hout hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Versteend hout in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Verteend hout hanger
- Versteend hout armband
- Versteend hout ketting
- Versteend hout knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?