Spataders en aderverkalking

Help, ik heb last van spataders. Wat kan ik doen?

Als je last van spataders hebt dan kan de edelsteen Fluoriet verzachting bieden. Ongeveer 1 op 3 dames krijgt ooit wel eens te maken met spataders, hetzij door ouderdom, door zwangerschap of door overgewicht. Spiritueel gezien, geven spataders aan dat je zware lasten draagt, emotioneel overbelast bent en dat je geen mogelijkheid meer ziet om te ontsnappen uit de ‘tang’ van je omgeving.

Fluoriet zuivert, verjaagt en reorganiseert alles in het lichaam wat niet totaal in orde is. Hij vergroot het zelfvertrouwen, geeft inzicht in beperkend gedrag, lost vastgeroeste gewoontes op en brengt onderdrukte gevoelens aan de oppervlakte. Hij helpt je om een oplossing te vinden om met vreugde en innerlijk geluk je leven te leven. En als je innerlijk weer vrij bent, kan ook je bloedsomloop weer vrij circuleren en heeft hij dergelijke ophopingen niet meer nodig.

Welke edelsteen helpt bij aderverkalking?

Aderverkalking, het dichtslibben van de slagaders (kalk en cholesterol) kan verlicht worden door het gebruik van de edelsteen Magnesiet. Aderverkalking wijst naar een neiging om jezelf in te perken, bijvoorbeeld door alleen het rationele aanbod te laten komen of te veel te blijven vastklampen aan wat je tijdens je opvoeding hebt geleerd. Zo leef je eng, bekrompen, niet soepel vanuit je diepste zelf.

Magnesiet opent het hartchakra en stimuleert innige liefde voor jezelf, eerlijk zijn tegen jezelf en jezelf te accepteren. Hij brengt alle vormen van zelfbedrog aan het licht en zorgt voor een positieve levenshouding. Ook helpt deze edelsteen je om onbewuste gedachten en gevoelens te onderkennen en de achterliggende redenen te begrijpen, mogelijk door je mee te nemen naar het verleden. Fysiek gezien versterkt Magnesiet de bloedsomloop, versnelt hij de vertering vet, verlaagt het cholesterolgehalte en verhindert afzettingen in de aderen.

Dit zorgt ervoor dat je aders weer openen en dat je stopt met jezelf inkrimpen. Je erkent je meesterschap om het leven op te bouwen zoals jij dat wilt!

De volgende edelstenen werken goed bij "Spataders en aderverkalking".

Magnesiet

De kristalsoort "Magnesiet" werkt bij "Spataders en aderverkalking". Hieronder een aantal producten met een "Magnesiet" (kristalsoort).

Magnesiet  hanger
€ 9,00

Fluoriet

De kristalsoort "Fluoriet" werkt bij "Spataders en aderverkalking". Hieronder een aantal producten met een "Fluoriet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?