Spirituele groei en ontwikkeling

Welke edelstenen ondersteunen spirituele groei en ontwikkeling?

Spirituele groei en ontwikkeling is iets waar vele op dit moment mee bezig zijn. Elohim Rutielkwarts, Aquamarijn, Hemimorfiet en Kosmische Blauwe Straal Celestien ondersteunen het ontwakingsproces en helpen je om met toewijding en overgave het pad naar Zelf- en Godsrealisatie te volgen.

Rutielkwarts schenkt kosmisch licht, verlicht de ziel en bevordert het contact met je spirituele gids. Hij slecht de barrières voor spirituele vooruitgang en laat het verleden los. Aquamarijn helpt je om je zielepad beter te verstaan en ondersteunt je innerlijke communicatie, maar ook die met lichtmeesters, gidsen en engelen. Hij is een goede steen voor nieuwetijdskinderen. Hemimorfiet brengt bescherming en zelftransformatie. Hij helpt je om verantwoording voor je leven zoals het nu is te nemen en geeft je de kracht om blokkades of belemmeringen te overwinnen en je spirituele groei voort te zetten. Elohim Celestien cluster, geprogrammeerd door Joke en de Lichtwereld met de Blauwe Kosmische straal stimuleert je om op te staan in je kracht, je waarheid uit te spreken en je direct af te stemmen op je Goddelijke leiding.

De volgende edelstenen werken goed bij "Spirituele groei en ontwikkeling".

Celestien

De kristalsoort "Celestien" werkt bij "Spirituele groei en ontwikkeling". Hieronder een aantal producten met een "Celestien" (kristalsoort).

Rutielkwarts

De kristalsoort "Rutielkwarts" werkt bij "Spirituele groei en ontwikkeling". Hieronder een aantal producten met een "Rutielkwarts" (kristalsoort).

Hemimorfiet

De kristalsoort "Hemimorfiet" werkt bij "Spirituele groei en ontwikkeling". Hieronder een aantal producten met een "Hemimorfiet" (kristalsoort).

Hemimorfiet hanger
€ 16,50

Aquamarijn

De kristalsoort "Aquamarijn" werkt bij "Spirituele groei en ontwikkeling". Hieronder een aantal producten met een "Aquamarijn" (kristalsoort).

aquamarijn
€ 11,50
Bewuste keuze?