Sugeliet

Spirituele werking

Sugeliet is een liefdessteen die de purperen stralingsenergie naar de aarde brengt. De edelsteen staat voor spirituele bescherming en zuivering. Sugeliet helpt je om eigen problemen in te zien en twijfels weg te nemen. Hij vindt antwoorden op alle grote levensvragen zoals "Waarom ben ik hier?", "Waar kom ik vandaan?", "Wie ben ik?", "Wat moet ik nog meer begrijpen?" Sugeliet stimuleert vergeving en maakt een einde aan vijandigheid, het lost groepsproblemen op en moedigt liefdevolle communicatie aan.

Channeling; de energie van Sugeliet maakt de hogere energie meer compact, d.w.z. het wordt meer vertaald naar het Fysieke Zelf. Dit geeft een veilig en rustig gevoel waardoor het Hoger Zelf kan indalen. Het ontvangt dus het Hoger Zelf en Monadisch Zelf. Alle angsten die er nog voor zitten, worden op een rustige manier weg gehaald. Het is een goede edelsteen voor Lichtwerkers om de blokkades weg te halen waardoor het allerhoogste Licht niet makkelijk kan indalen. Bijv. wanneer je denken een te grote plek inneemt of je emotionele aura te gevuld raakt, dan is het goed om deze steen te gebruiken.

Door Sugeliet schakelt het denken schakelt dan over op Hoger Zelf-denken en het Innerlijk Kind wordt hierbij niet vergeten. Dat helpt je wanneer je je eigen onderbuik (basis en 2de chakra) nog niet helemaal voor jezelf kunt houden en als je er te weinig bent of staat voor jezelf terwijl het in je Hart allang al klaar kan zijn. Hij brengt dan geloof en vertrouwen in jezelf, bemind worden, liefde voor je innerlijk kind voelen, staan in je voeten en in je basis, in je Kracht, automonie, eigenwaarde.

Als je niet genoeg in je onderste chakra's leeft dan kan er energie van anderen in je onderbuik stromen en kan je eigen hoger Licht er niet in. Met Sugeliet kan de hogere energie door het 1-ste en 2-de chakra gaan en staan deze chakra's niet constant open voor anderen. (je gevoel functioneert dan nog vanuit overleven i.p.v. LEVEN). Sugeliet helpt dus ook sneller gronden en je aura en energie schoon te houden.

De edelsteen op het onderlichaam kan vertrouwen geven in het eigen gevoel en lichaam, zorg dragen voor het eigen lichaam, je plek innemen, niet jezelf vergeten, etc. Herhaal dan geregeld (minimaal 3 maanden, 1x p.w.) een Sugeliet-chakra legging en/of draag een knuffelsteen met je mee.

Fysieke werking

Sugeliet is een uitstekende pijnstiller en werkt goed bij hoofdpijn en onbehagen op elk niveau. Het behandelt epilepsie en motorische stoornissen, dyslexie en brengt de zenuwen en de hersenen op een lijn. Zuivert de lymfe en het bloed. Sugeliet is verder ook nog goed bij fobische angsten en ASS (Autisme Spectrum Stoornis).

Algemene informatie

Sugeliet is een complex mineraal met Lithium, IJzer en Aluminium en met grote variatie in het paars. De edelsteen wordt beschreven als magisch en subliem.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Sugeliet

Waar wordt Sugeliet gevonden?

Japan, Zuid-Afrika, Australië, Canada

Sugeliet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Sugeliet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Sugeliet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Sugeliet hanger
- Sugeliet armband
- Sugeliet ketting
- Sugeliet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Sugeliet hanger
€ 17,50
Bewuste keuze?