Teveel in je hoofd

Edelstenen voor rust in je hoofd

Als je veel in je hoofd zit, verlies je de verbinding met je gevoel en je lichaam. Elohim Vuursteen, Amethist, Pietersiet en Amazoniet helpen je vanuit kalmte en ontspanning de beste keuzes te maken, maar nu vanuit het hart i.p.v. het hoofd.

Vuursteen zorgt ervoor dat je van hoofd naar buik zakt. Van daaruit ontstaan loslaten en ontspanning en maak je als vanzelf de juiste keuze, zonder de twijfels van de mind. Hij helpt je om trouw te blijven aan jezelf, je doel en je kernkracht. Amethist geeft kalmte en inspiratie bij teveel in je hoofd zitten, verwarring, en hoofd-, nek- en schouderklachten. Hij kalmeert en inspireert het hart en vergroot je intuïtie. Pietersiet brengt het spirituele in het alledaagse. Hij verbindt je met de Bron en je eigen innerlijke leiding. Hij stimuleert het derde oog, bevordert de concentratie en de verwerking van informatie. Helpt tevens bij hoofd- en nekpijn. Amazoniet bevordert de samenwerking tussen verstand en gevoel. Hij heft zorgen op en geeft inzichten en daadkracht vanuit het hart. In het werk leert Amazoniet je verantwoordelijkheid te nemen vanuit zachtheid i.p.v. 'moeten'.

De volgende edelstenen werken goed bij "Teveel in je hoofd".

Vuursteen

De kristalsoort "Vuursteen" werkt bij "Teveel in je hoofd". Hieronder een aantal producten met een "Vuursteen" (kristalsoort).

Vuursteen hanger
€ 14,00

Amethist

De kristalsoort "Amethist" werkt bij "Teveel in je hoofd". Hieronder een aantal producten met een "Amethist" (kristalsoort).

Pietersiet

De kristalsoort "Pietersiet" werkt bij "Teveel in je hoofd". Hieronder een aantal producten met een "Pietersiet" (kristalsoort).

Amazoniet

De kristalsoort "Amazoniet" werkt bij "Teveel in je hoofd". Hieronder een aantal producten met een "Amazoniet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?