Elohim kortingsprijslijst

Elohim kortingsprijslijst
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

3 Crystal Home + Office Healers naar keuze
Van € 447,00 voor € 290,55
Hoogste licht in de aarde brengen

Hoogste licht in de aarde brengen

Elohim bio aura- en huiszuiveringsspray
€ 19,50
Basischakra / Kundalini tinctuur

3) Basis chakra - Kundalini

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
Krachtplaats tincturen-hele set, grote korting
Van € 530,00 voor € 318,00
€ 0,00
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Elohim standaard kortingsprijslijst klik hier

 

Kortingsprijslijst  voor therapeuten e.a.
Voor zowel de webshop als voor onze winkel in Veelerveen.20_procent_korting.jpg

Let op: groothandelprijzen zijn normaliter exclusief B.T.W. onze prijzen zijn inclusief B.T.W. Bij bestellingen boven de 75 euro worden er geen verzendkosten berekend.

Voor producten die in de aanbieding zijn, geldt een andere regeling. De prijzen en kortingsregeling kunnen tussentijds aangepast worden.

Als je gebruik maakt van deze korting(en) kun je geen gebruik maken van de (overige-) aanbiedingskortingen. Je mag wel kiezen.


Zelf uitzoeken
Voorwaarde hierbij is dat aan ons geen reading of advies over de kristallen of andere middelen wordt gevraagd. Je zoekt dus zelf de kristallen e.d. uit. Wil je toch advies maak dan een afspraak voor een kort (tel) consult, dat kan ook gaan om een client van je, mits toestemming.

1-korting30.jpegBestellen is mogelijk per email:  info@elohim-centre.org of online onder vermelding van: Naam, adres, postcode, woonplaats, de artikelen welke je wilt bestellen en de hoeveelheden daarvan.
Geef ook duidelijk aan of je kiest voor hanger- of knuffelstenen met of zonder capje. Per mail wordt de factuur naar je toegestuurd, na overmaking van het bedrag vindt de verzending plaats.

 

Wil jij als therapeut co-creëren met het Elohim Centre?

Jouw cliënten hoogwaardige ondersteunende, Elohim producten aanbieden en gratis adverteren in product nieuwsbrief van het Elohim Centre?

 

 co-creeeren.png

 

Bekijk hier de mogelijkheden en voorwaarden

 

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

Tweedaagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal- en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren