Elohim kortingsprijslijst

Elohim kortingsprijslijst
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

3 Crystal Home + Office Healers naar keuze
Van € 322,50 voor € 225,75
Hoogste licht in de aarde brengen

Hoogste licht in de aarde brengen

Elohim bio aura- en huiszuiveringsspray
€ 18,00
Krachtplaats tincturen-hele set, grote korting
Van € 499,00 voor € 299,40
€ 0,00
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Elohim standaard kortingsprijslijst klik hier

 

Kortingsprijslijst  voor therapeuten e.a.
Voor zowel de webshop als voor onze winkel in Veelerveen.20_procent_korting.jpg

Let op: groothandelprijzen zijn normaliter exclusief B.T.W. onze prijzen zijn inclusief B.T.W. Bij bestellingen boven de 75 euro worden er geen verzendkosten berekend.

Voor producten die in de aanbieding zijn, geldt een andere regeling. De prijzen en kortingsregeling kunnen tussentijds aangepast worden.

Als je gebruik maakt van deze korting(en) kun je geen gebruik maken van de (overige-) aanbiedingskortingen. Je mag wel kiezen.


Zelf uitzoeken
Voorwaarde hierbij is dat aan ons geen reading of advies over de kristallen of andere middelen wordt gevraagd. Je zoekt dus zelf de kristallen e.d. uit. Wil je toch advies maak dan een afspraak voor een kort (tel) consult, dat kan ook gaan om een client van je, mits toestemming.

1-korting30.jpegBestellen is mogelijk per email:  info@elohim-centre.org of online onder vermelding van: Naam, adres, postcode, woonplaats, de artikelen welke je wilt bestellen en de hoeveelheden daarvan.
Geef ook duidelijk aan of je kiest voor hanger- of knuffelstenen met of zonder capje. Per mail wordt de factuur naar je toegestuurd, na overmaking van het bedrag vindt de verzending plaats.

 

Wil jij als therapeut co-creëren met het Elohim Centre?

Jouw cliënten hoogwaardige ondersteunende, Elohim producten aanbieden en gratis adverteren in product nieuwsbrief van het Elohim Centre?

 

 co-creeeren.png

 

Bekijk hier de mogelijkheden en voorwaarden

 

 

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Spirituele zelfrealisatie en healingopleidingen

Bij het Elohim Centre worden diverse workshops en opleidingen gegeven en zijn uniek in de wereld. Voor je eigen groei en ontwikkeling, praktijk of coach.
Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen geen platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten. Je doet het niet maar bent het!

Spirituele opleidingen op het Elohim Centre.Je vindt er o.a. de volgende opleidingen:

Bekijk alle spirituele en zelfrealisatie Elohim opleidingen op www.elohim-centre.org

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren