Tijgerijzer

Spirituele werking

Tijgerijzer is een echte krachtsteen en brengt aarding en verhoging van energiestromen. Hij werkt in op de zonnevlechtchakra en brengt oplossingen die pragmatisch en eenvoudig zijn. De edelsteen schept ruimte waarin overwogen kan worden wat nodig is en levert de noodzakelijke energie voor actie en zorgt er voor dat je gaat staan voor jezelf. Tijgerijzer is een creatieve en artistieke steen die aangeboren talenten naar boven haalt.Houd hem in contact met de huid.

Fysieke werking

Als echte krachtsteen brengt Tijgerijzer vitaliteit en nieuwe energie. Hij werkt snel tegen vermoeidheid, uitputting, burn-out en stress. De edelsteen brengt de verhouding tussen rode en witte bloedlichaampjes in balans, bevordert de opname van ijzer en vitamine B en stimuleert de doorbloeding. Hij neutraliseert gifstoffen en geneest de heupen, benen en voeten door spieren te versterken.

Algemene informatie

Tijgerijzer is geslaagde mix van gouden Tijgeroog, Rode Jaspis en Hematiet. De mooiste variatie komt uit de Tom Price mijnen in het westen van Australië. Hij is een echte krachtsteen.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Tijgerijzer

Waar wordt Tijgerijzer gevonden?

Wereldwijd, met name in Australië, Zuid-Afrika

Tijgerijzer kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Tijgerijzer hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Tijgerijzer edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Tijgerijzer hanger
- Tijgerijzer armband
- Tijgerijzer ketting
- Tijgerijzer knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?