Tijgeroog

Spirituele werking

Tijgeroog is een beschermende steen die vroeger als talisman werd gedragen om kwade wensen en vervloekingen te weren. Tijgeroog geeft zelfvertrouwen en stelt je in staat gezonde verantwoordelijkheid te nemen.

Tijgeroog combineert de aarde-energie met de energieën van de zon om een hoge vibrerende staat te wekken die toch geaard is en de spirituele energieën naar de aarde trekt. Het versterkt paranormale gaven, helpt om doelen te bereiken en stimuleert heldere intenties. Deze edelsteen is nuttig om zowel je eigen behoeften als die van anderen te onderkennen. Het laat zien wat je echt nodig hebt. Het weert boze energie en jaloezie.

In geestelijk opzicht integreert tijgeroog de hersenhelften en verbetert praktische waarneming. Helpt bij het oplossen van dilemma's en interne conflicten (veroorzaakt door trots en wilskracht) en vermindert twijfel. Tijgeroog is nuttig bij het genezen van geestesziekten en persoonlijkheidsstoornissen.

Op psychisch niveau geneest de edelsteen tijgeroog kwesties inzake zelfrespect, zelfkritiek, en geblokkeerde creativiteit. In emotioneel opzicht brengt tijgeroog yin en yang in evenwicht. Het verlicht depressies en helpt je om geldzorgen op te lossen.

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd en puberteit is tijgeroog een fijne steen die het aardse leren combineert met een positief gevoel. Ook goed voor kinderen met faalangst.

Fysieke werking

Tijgeroog bevordert de genezing van gebroken botten en heeft invloed op de ogen, de keel, de geslachtsorganen en de onderste 3 chakra's. Het beschermt de aura en werkt goed voor de darmen, ook bij krampen. Ook is het nuttig bij verkoudheid, hoesten, hyperventilatie en astma. Hij helpt bij depressies en verslavingen.

Algemene informatie

Tijgeroog is een Kwartstype. Er zijn vele soorten met andere namen zoals Kattenoog, Valkenoog. Door de lichtreflectie in de steen is deze heel populair. Hij is vooral bij kinderen geliefd.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Tijgeroog

Waar wordt Tijgeroog gevonden?

Vindplaats: Verenigde Staten, Mexico, India, Australie, Zuid Afrika

Tijgeroog kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Tijgeroog armband, hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Tijgeroog edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Tijgeroog hanger
- Tijgeroog armband
- Tijgeroog ketting
- Tijgeroog knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?