Fluoriet kleurenmix Octaëder

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 9,00
Direct leverbaar

ca. 1,7 cm (3 gram)

De fluoriet octaëder helpt je innerlijke man achter je innerlijke vrouw (gevoel) te zetten en je innerlijke vrouw (hart) achter je innerlijke man (praktisch, daadkracht). De geometrische fluoriet octaëder lijnt je hogere kosmische zelf uit met je diepere aarde zelf en centreert de verschillende lagen van je aura rond je kern. Hij vitaliseert, sterkt en geeft kracht. Fluoriet octaëder ondersteunt de lichamelijke coördinatie en vergroot behendigheid en leervaardigheid. Helpt tevens bekrompen en beperkende gedragspatronen los te laten en stimuleert gevoelsmatig en gefocust denken. Hogere dimensionale steen.

Prijs is per stuk.

Fluoriet octaëder: zijvlakken: 8, Ribben: 12, Hoekpunten: 6

Hij helpt je dit te aarden in je functioneren. Hij zuivert de pijn en ik-gerichtheid van het hart, zodat je zuiver Goddelijk Hart  één kan worden  met je zonnevlecht houding, doen, denken, gevoel en gedrag. Hij activeert de Pillar of Light in je en verbindt je met de natuurwezens, hun Rijken en het Anastasia en Merlinbewustzijn. Octaëder transformeert je afgescheiden innerlijk kind in het blije, magische kind dat dienstbaar is aan je ware Zelf. Hij laat je helder en geïnspireerd spreken. Octaëder helpt je sterrenlevens, lichtlichamen en je collectief karma te zuiveren. Hij activeert je hogere Gaven en Kennis en trekt dat diep in de aarding en je lichaam. Hij opent 6-9 dimensionale sterrenpoorten, parallelle levens, andere realiteiten en tijdslijnen waardoor je vergeetachtig kunt worden, op de verkeerde dag aankomt, je teen stoot of een insektenbeet krijgt totdat je gestabiliseerd bent in je mindshift, subtiele ware zelf aarding en Gaia kern. Octaëder helpt je de weg af te leggen naar je ontwaakte, gerealiseerde staat en een mindshift te maken. Je begint te functioneren vanuit je buikgevoel en lichaam en ankert de hogere dimensies van je ziel en lichtlichamen in lichaam en gedrag. Je leeft minder alleen vanuit jezelf, je mind, wil, emoties en persoonlijkheid. Je betrekt jezelf op het geheel. Octaëder ontplooit je 12-voudig bewustzijn zodat een verlicht innerlijk kind mogelijk wordt. Hij activeert de 4 inwijdingswegen in je en werkt met de 12 meesters.

De Octaëder is ook de Merkivah, zoals je in je aura geplaatst krijgt bij de Elohim workshop “Kosmisch Vuur”. De Merkivah is het bewustzijnsvoertuig van je lichtlichamen en Goddelijke Vonk. Het helpt je de signalen daarvan op te nemen in je (ziele)leven van alle dag. De Octaëder helpt je te leven vanuit de zuiverheid van je kristallijnen zelf, de hemel op aarde te brengen en je levensbestemming of zieledoel te vinden. Wie deze staat van Zijn en kennis tot in de basischakra belichaamt kan healer en docent op zelfrealisatie-niveau worden. (De verlichte staat en Godrealisatie is dan echter nog niet bereikt.)

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren