Crystal Home & Office Healer - Bergkristal

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

gewicht: 490 gram

Wonen en werken in een omgeving met een hogere, liefdevolle lichtfrequentie en positiviteit 

-
Scroll naar beneden voor het introductiefilmpje.
- Crystal Home en Office Healer - Bergkristal - 30% korting bij aankoop van 3 of meer flessen.

De geprogrammeerde Elohim edelstenen in de fles brengen, naast de hogere liefdevolle licht frequenties, bescherming tegen aardstralen e.a. negatieve sferen. Ze zuiveren je huis  energetisch. De Lichtkracht wordt verhoogd en brengt aurabescherming, huishealing en een fijne werkplek of woonomgeving.
De Elohim Home & Office Healers helpen de gevoelige en bewuste nieuwetijds mens te beschermen tegen astrale of duale sferen, aardstralen, wateraders en entiteiten. Tevens creëert de Home & Office Healer een enorm positief liefdesveld en voorkomt de Home & Office Healer fysieke klachten en een stagnerende flow.

Klachten die door te lage omgevingsfrequenties en straling ontstaan zijn o.a.
Nek-schouder-onderrugpijn, chronische vermoeid, eczeem, allergie, hooikoorts, maag-darm-klachten, zeurderig of krampgevoel in benen, hoofdpijn, migraine, slecht slapen, reuma, hartkloppingen, bloeddruk, kanker, leukemie, tumoren, opgeblazen gevoel, duizelig, prikkelbaar, spierspanning, gespannenheid, staar en angsten, bedplassen, huilen, vaak uit bed gaan.

De door Joke geprogrammeerde 12 dimensionale Home & Office Healers ondersteunen het zelfgenezend vermogen bij stralingsklachten.
 
De Home & Office Healers activeren en beschermen tevens het (ontluikende) ware Zelf, helpen opstaan en doelgericht zijn.

Voor een gebruiksaanwijzing en andere info: Crystal Home & Office Healers

Als de omgeving "zwaar" is, belast is,
dan worden mensen het ook en komt er tegenstroom in gezondheid, overvloed, relaties en werk. Door de werking van negatieve energie in je omgeving kun je niet al je mogelijkheden en aanleg ontwikkelen. Kinderen en dieren kunnen daarbij angstig, kwetsbaar en onzeker worden. De Crystal Home & Office Healer is werkzaam in een straal van zo'n 40 meter doorsnee.

Haal de edelstenen er niet uit, dan is de werking verbroken. Ze zijn geprogrammeerd en laden zichzelf steeds op.


Tip:

Draag buiten de deur een kristallen beschermingsbuisje en drink veel Elohim elixer water
Ben je gevoelig voor aardstralen en sferenbelasting, ook als je op visite gaat, winkelt en op je werkplek zit? Draag een aurabescherming in de vorm van een klein geprogrammeerd buisje met beschermende kristalletjes, die ook jouw innerlijke blijheid en lichtkracht verhogen en je mannelijke en vrouwelijke energie balanceren. Drink veel Elohim edelsteen elixer dat je zelf kunt maken want je lichaam (en psyche) kunnen ontgiften na het plaatsen van de Crystal Home & Office Healer! Zie de foto's onderaan de pagina.


Extra werking bergkristal edelsteen als soort

Zuiverend, trillingverhogend, lichtvoetigheid, blijheid, lichtkracht, geestelijk bewustzijn, overzicht en inzicht in aards en kosmisch functioneren, universele steun voor mens en omgeving.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

Beroepsopleiding Aardehealer-Natuurcoach Sjamaan

elfentuin.jpg

Tijdens de opleiding is het voeren van een aardehealingspraktijk of functioneren als natuurcoach al mogelijk. De Elohim Krachtplaats en helende zelfrealisatie-tuinen zijn reeds een stukje nieuwe Aarde. Tijdens de beroepsopleiding maak je kennis met deva's, genezende planten en hun overzielen, totemkrachten, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling. Leer hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen, voor huizen en gebieden waar het goed voelt om te wonen en (re)creëeren.......
lees meer

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Spirituele zelfrealisatie en healingopleidingen

Bij het Elohim Centre worden diverse workshops en opleidingen gegeven en zijn uniek in de wereld. Voor je eigen groei en ontwikkeling, praktijk of coach.
Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen geen platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten. Je doet het niet maar bent het!

Spirituele opleidingen op het Elohim Centre.Je vindt er o.a. de volgende opleidingen:

Bekijk alle spirituele en zelfrealisatie Elohim opleidingen op www.elohim-centre.org

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren