Zwarte toermalijn - straling pc, laptop, tablet

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

gewicht: 110 gram

Geactiveerde zwarte Toermalijn voor straling pc, laptop e.d.

Leg deze zwarte steen tegen straling op je computer of naast de laptop of tablet zodat je niet zo hangerig en minder geconcentreerd wordt door de straling. Ook kun je op alle 4 hoeken van de monitor een zwarte Toermalijn knuffelsteen plakken om spanningen  en stress te verdrijven.

Als je heel gevoelig bent, kun je je nog extra tegen straling beschermen door ook nog een zwarte Toermalijn tezamen met een kristalbuisje om te hangen.

Door deze zwarte steen tegen straling op of bij de meterkast te leggen, neemt de negatieve electromagnetische uitstraling van veel electrische apparaten in huis aanzienlijk af. Voor de computer, televisie en de (mobiele) telefoon heb je nog wel, tot haar volledig potentieel geopende en geactiveerde Toermalijn nodig die je op, of in de directe nabijheid van het apparaat plaatst.

 

 

Verzorging

Ontlaad zwarte computer toermalijn om de 14 dagen door hem 3 dagen in een bak met zand te leggen (uit de tuin of zandbakzand), daarna  onder stromend water afspoelen  en  enkele uren in  zon of maanlicht leggen om  weer op te laden. Je kunt de zwarte toermalijn ook 24 uur aan regen, onweer of winterse buien blootstellen. Daardoor wordt de zwarte toermalijn zowel ontladen als ook opgeladen.


 

Toermalijnkwarts bij verdriet, vicieuze cirkels of hyperventilatie

Ook kennen we de Toermalijnkwarts. In een Bergkristal zijn dan zwarte naaldjes Toermalijn ingesloten. Deze steen werkt, net als de pure Toermalijn, goed bij verdriet. Door het lichtende kwarts laat hij je ook weer het positieve zien zodat je uit vicieuze cirkels kunt komen. Het is een geweldige steen bij gemis, rouw of hyperventilatie!

Kijk ook eens voor een ontstoringspot.

In een straal van 30 tot 40 meter wordt alle negatieve energie in je huis of kantoor positief gemaakt. Ook negatieve aardstralen, wateraders en kosmische belastingen worden omgezet tot een gunstige werking.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Spirituele zelfrealisatie en healingopleidingen

Bij het Elohim Centre worden diverse workshops en opleidingen gegeven en zijn uniek in de wereld. Voor je eigen groei en ontwikkeling, praktijk of coach.
Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen geen platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten. Je doet het niet maar bent het!

Spirituele opleidingen op het Elohim Centre.Je vindt er o.a. de volgende opleidingen:

Bekijk alle spirituele en zelfrealisatie Elohim opleidingen op www.elohim-centre.org

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren