Zwarte toermalijn - ontstoring meterkast

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Zwarte Toermalijn in kwarts
€ 114,00
Aura bescherming pakket
Van € 48,75 voor € 39,00
€ 30,00
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 300 gram

Zwarte Elohim toermalijn beschermt tegen electromagnetische smog en straling.

Door een tot zijn volledige potentie geopende en geactiveerde zwarte toermalijn op de meterkast te leggen, neemt de negatieve electromagnetische uitstraling van veel electrische apparaten in huis aanzienlijk af.

 

 

Voor de computer, televisie en de (mobiele) telefoon heb je een extra toermalijn nodig, die je op of in de directe nabijheid van het toestel plaatst.

 Voor aardstralen ontstoren en positieve energie in huis en op het werk is er de  "Crystal Home" en "Office Healer". In een straal van 30 tot 40 meter wordt alle negatieve energie in je huis of kantoor positief gemaakt. Ook negatieve aardstralen, wateraders en kosmische belastingen worden omgezet tot een gunstige werking.

Zwarte Toermalijn voor persoonlijk gebruik

Toermalijn is een bijzonder krachtig halfedelsteen, welke je heel direct en diep verbindt met de Moeder Aarde energie. Daardoor wordt je aarding sterk en stevig neergezet. Zwarte toermalijn verbetert niet alleen je gronding maar ook je algehele energiedoorstroming. Hierdoor brengt zwarte toermalijn een diepe ontlading van fysieke-, gevoels- en psychische spanningen, stress en andere vastgezette energieën. Door de diepe aardeverbinding helpt zwarte toermalijn je om inzichten en spirituele ervaringen te aarden, wat bevorderlijk voor je stappen, daadkracht, groeiprocessen en lichtwerk is.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren