Zwarte toermalijn - straling tv

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 8,50
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 60 gram

Geactiveerde zwarte Toermalijn voor straling televisie

Zwarte Toermalijn voor op of bij de televisie (prijs per stuk).

Leg deze zwarte steen tegen straling bij je televisie en/of plak de Toermalijn(en) aan de achterkant van het toestel zodat je niet zo hangerig en minder geconcentreerd wordt door de straling.

Je kunt je nog extra beschermen door ook een zwarte Toermalijn hanger tezamen met een kristalbuisje om te hangen.

In plaats van ruwe Toermalijnen kun je ook in elke hoek van de TV een zwarte Toermalijn knuffelsteen plakken tegen de straling.

Door de Toermalijn, een zwarte steen tegen straling, op of bij de meterkast te leggen, neemt de negatieve electromagnetische uitstraling van veel electrische apparaten in huis aanzienlijk af.

Voor de computer, televisie en de (mob.) telefoon heb je nog wel zwarte Toermalijn nodig die je op of in de directe nabijheid van het toestel plaatst.

 

 

Verzorging

Ontlaad zwarte TV toermalijnen om de 14 dagen door ze 3 dagen in een bak met zand te leggen (uit de tuin of zandbakzand), daarna onder stromend water afspoelen en enkele uren in zon- of maanlicht leggen om weer op te laden. Je kunt de zwarte toermalijnen ook 24 uur aan regen, onweer of winterse buien blootstellen. Daardoor wordt de zwarte toermalijn zowel ontladen als ook opgeladen.

Tussendoor kun je de toermalijnen met salie of wierook reinigen.

Kijk ook eens voor een  Crystal Home & Office Healer

In een straal van 30 tot 40 meter wordt alle negatieve energie in je huis of kantoor positief gemaakt. Ook negatieve aardstralen, wateraders en kosmische belastingen worden omgezet tot een gunstige werking.

Alle genoemde artikelen zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd tot hun volledige potentie.

 

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Spirituele zelfrealisatie en healingopleidingen

Bij het Elohim Centre worden diverse workshops en opleidingen gegeven en zijn uniek in de wereld. Voor je eigen groei en ontwikkeling, praktijk of coach.
Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen geen platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten. Je doet het niet maar bent het!

Spirituele opleidingen op het Elohim Centre.Je vindt er o.a. de volgende opleidingen:

Bekijk alle spirituele en zelfrealisatie Elohim opleidingen op www.elohim-centre.org

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren