Bergkristal, edelstenen - de 5 geometrische vormen of platonische lichamen (L)

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

ca. 1,5 - 2,5 cm per stuk (30 gram)

De 5 geactiveerde en door Joke geprogrammeerde, geometrische vormen van Bergkristal edelstenen zijn zeer sterk werkzaam en opgeladen met healingsenergie. Uit deze 5 vormen is de hele schepping opgetrokken.

Voor harmonisatie, healing, meditatie, chakralegging, je praktijk, voor een huis-mandala en om bij je te dragen voor een bepaald proces. Leg ze om je hoofd of bed, op je lichaam of maak er een huisaltaartje mee.

De met elkaar uitgelijnde set lost individueel en collectief karma op uit je lichaam en activeert in jou en je omgeving een geweldige lichtkracht, een genezend liefdesveld en volkomen balans. Duaal denken en gedrag, dat conflicten, ziekte of een schaduwsfeer kan veroorzaken wordt opengebroken en vindt een oplossing.

Elke losse geometrische vorm of platonisch lichaam wordt vanzelf ondersteund en bekrachtigd door de andere vier. De 5 geometrische vormen van Bergkristal edelstenen brengen de  allerhoogste energie van je oorsprong.

De activatie door Joke en de heilige geometrie, activeren: het 13-voudig Bewustzijn, het 12 strengig DNA, de 144 lichtlichamen, de Christuskracht, het 0-punt, verlichting, de kracht van één en Al-Eenheid, op ieders eigen tijd en tempo, in jou en je omgeving!

De vijf vormen zijn gemaakt van handgeslepen bergkristal en zijn daarmee uniek en kunnen dus iets afwijken qua verhouding en onderlinge grote.

Toepassing

Voor harmonisatie, healing, meditatie, chakralegging, je praktijk, huis-mandala en om bij je te dragen voor een bepaald proces. Leg ze om je hoofd of bed, op je lichaam of maak er een huisaltaartje mee.

Uit deze 5 vormen is de hele schepping opgetrokken: Icosaëder, dodecaëder, octaëder, kubus en tetraëder. Samen zijn de geometrische vormen  of platonische lichamen, de kubus van Metatron en precies passend in een bol. De bol is de Al-Eenheid of Oorsprong en het Goddelijk principe.

Gebruiksaanwijzing

Je kunt ze om je heen leggen en zo de helende energie door je lichaam en geest, huis of bedrijf laten werken. De set laadt de ruimte sterk op, brengt prana (levensenergie)  en harmoniseert deze. Ook kun je ze toepassen als legging op je chakra's. De geometrische vorm die je het meeste momenteel aanspreekt kun je bij je dragen.
Vergeet de Icosaëder, dodecaëder, octaëder, kubus en tetraëder niet te ontladen nadat je er mee gewerkt hebt!


Betekenis 
De driehoek, als tetraëder: vreugde,verlichting 
De driehoek staat o.a. voor je volgende stap vanuit je levenslessen en balans tussen mannelijk en vrouwelijk, aards en kosmisch, ik en wij. Dan eerste fase integreren alvorens weer verder te groeien naar de top. Onderweg dualiteit en geschillen oplossen en onthechten ten gunste van je essentie en je passie, vreugde en het vuur van verlichting.

Zijvlakken: 4, Ribben: 6, Hoekpunten: 4

De kubus: scheppend vermogen 
Deze vorm staat voor de aarde en is mannelijk. Werkt op het neerzetten van stevigheid, moed, daadkracht, orde, beheersing, bescherming en op de hoogste trilling van scheppend vermogen. Dan is de kubus als Metatron, die ook een schepper is.

Zijvlakken: 6, Ribben: 12, Hoekpunten: 8

De octaëder, lucht, denken, Ontwaken, Merkivah
De octaëder heeft acht vlakken. (als 2 piramides met de bodems tegen elkaar) 
Hij helpt je de weg af te leggen naar je ontwaakte staat. Alle hogere dimensies van je ziel en lichtlichamen leven. De octaeder is ook de Merkivah, zoals in je aura geplaatst bij de workshop Kosmisch Vuur. De kristallijnen geometrische octaeder helpt je de hemel op aarde te brengen en je levensbestemming of zieledoel te leven. Rondom je aura of in huis, verbonden met de andere vormen neergelegd, is het geheel een enorm helend, harmoniserend en balancerend krachtveld.
Wie deze kennis belichaamt kan healer en docent zijn op zelfrealisatie-niveau.  

Zijvlakken: 8, Ribben: 12, Hoekpunten: 6

De pentagon-dodecaëder, Pillar of Light, Goddelijke Krachten, Kennis en Magie, Merlin
Deze vorm kent twaalf vijfvlakken waarvan de hoekpunten allemaal de bol raken. De dodecaëders zijn begraven in de aarde vanuit aloude tijden om de 12 bewustzijnslagen vast te houden, tijdens de galactische nacht die over de aarde kwam. Voor het jaar 1200 kon je zelfs vermoord worden als je het woord dodecaëder maar uitsprak. Zo geheim moest de kracht blijven, die alleen voor ingewijdenen beschikbaar was. De dodecaëder is er nu in deze Aquariustijd weer voor een ieder die het multidimensionale Zijn en het eigen Godsbewustzijn met de scheppingskracht wil binnenhalen. Zo kan jij en aarde weer ontwaken, stap voor stap... Als er een dodecaëder in je huis ligt helpt hij ieder uiteindelijk weer in de Ware Natuur. De dodecaëder is verbonden met het element ether (is ook prana, 0-zone, of tachyon) De geheime kennis van ether is "zo boven zo beneden". De kosmische blauwdruk moet door het aardse heen opgehaald worden. Alle hoge dimensies vind je ook in de aarde en in jezelf. Daarom ben jij ook ALLES, zoals je ook zelf de lichtmeesters bent, ben je ook één met de Bron. Alles is een hologram.

Zijvlakken: 12, Ribben: 30, Hoekpunten: 20

Icosaëder de hoogste vorm, Universele Liefde en healing, Water, Gouden samenleving
Als alle vlakken van de dodecaëder capjes erbovenop zouden hebben, zien we de icosaëder. Ze werkt als de dodecaëder, maar maakt van de mens, Mens met universele (Sekinah)Liefde en Bewustzijn. Het is de hoogste en mooiste vorm van het element water.(=liefde en gevoel)
De icosaeder ankert de oorspronkelijke, paradijselijke eenheid van goedheid, blijdschap, liefde, onschuld, overvloed en vertrouwen. Zo gauw je deze krachten belichaamt brengt hij ultieme gezondheid! 
Rondom je aura of in huis, verbonden met de andere vormen neergelegd, is het geheel een enorm helend, harmoniserend en balancerend krachtveld.

Zijvlakken: 20, Ribben: 30, Hoekpunten: 12

De Leegte, de combi van alle 5, als een ontwaakt kind leven
(de bol die ontstaat in de 5 vormen) voert voorbij al het denken, naar Albewustzijn. De staat van Zijn en verlichting. Leven als een kind, meestromend en vertrouwend. Geen zekerheden meer nodig hebbend. Je nergens meer aan vastklampend. Geen controle (via het denken) meer nodig. Voorbij aan het onware ego.

auteursrechten Joke ElZiam Nootebos +31 (0)597 541539: deze tekst mag niet worden overgenomen


 Klik hier voor een Elohim workshop Gouden Tijd kristalkrachtwielen, gebiedshealing, kristalschedels, inwijding kosmische meesterkristallen of chakra kristalleggingen

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGEen bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam.

Lees hier aanvullende informatie over 13 dimensionale Elohim producten

Verzorging van edelstenen en kristallen

Edelstenen gaan een verbinding aan met hun eigenaar en zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Hierbij nemen ze onder andere spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden.

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

Spirituele zelfrealisatie en healingopleidingen

Bij het Elohim Centre worden diverse workshops en opleidingen gegeven en zijn uniek in de wereld. Voor je eigen groei en ontwikkeling, praktijk of coach.
Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen geen platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten. Je doet het niet maar bent het!

Spirituele opleidingen op het Elohim Centre.Je vindt er o.a. de volgende opleidingen:

Bekijk alle spirituele en zelfrealisatie Elohim opleidingen op www.elohim-centre.org

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren