Pyriet edelsteen bol, incl. houten ring

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 85,00
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. Ø 5,5 cm (500 gram)

Schitterende Pyriet bollen, geslepen met behoud van de natuurlijke sprankelende structuur.

De pyriet bol verspreidt een heerlijke verwarmende en dynamische energie. De omgeving wordt opgetild in blijdschap en vrolijkheid. Pyriet laat stromen en brengt je kosmische healing en kracht!

Pyriet edelsteen stimuleert en aard de zonnevlecht chakra. Hierdoor ontstaat een gevoel van veiligheid, vrijheid en blijheid. Je voelt dat je er volledig mag zijn. Onzekerheid, verwarring, in jezelf ronddraaien of en alle kanten opgaan, lossen op!

Je zult merken dat een bevrijdend gevoel ontstaat, alsof de sluizen van 'zijn' open gaan staan. Je voelt je niet langer klein of onzeker en raakt je richting, doel en focus minder kwijt.  Pyriet wakkert de durf aan om te laten zien wie je bent.

Een pyriet bol staat prachtig in huis en de energie is geschikt voor alle type mensen.

Prijs is per stuk.

De Pyriet bol bevordert de algehele lichtdoorstroom

Hij versterkt de opname van kosmische energie in bewustzijn en gedrag. Werkt bevrijdend op de zonnevlechtchakra en innerlijk kind en maakt het grote Zelf één met het dagelijkse persoonlijke zelf.

Door de geleidende eigenschappen helpt deze mooie Pyriet bol voor de reiniging van de ziel. Hij zorgt ervoor dat verdrongen herinneringen weer in gedachten komen en hij zorgt voor een begrijpende verklaring van de huidige levensomstandigheden.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGDe Elohim Krachtplaats versterkt de geopende en geactiveerde Elohim producten
Een bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam. Deva's en engelen die ankeren op de producten helpen de gebruiker ervan waar nodig door de 13 dimensionale activatie, en dat voel je! De Elohim producten werken op alle lagen tegelijk; fysiek, geestelijk en bij de volgende stap op de levensweg.

Voor aanvullende informatie over openen en activeren klik je hier

Verzorging van edelstenen en kristallen

Vaak is het beter voor de ontlaadperiode die 6 dagen duurt, een reservesteen aan te schaffen.

Lees meer over het reinigen en opladen van edelstenen en kristallen

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren