Bergkristal dubbeleinder doorstromings kristal

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 36,50
Direct leverbaar
  • vanaf 2 stuks € 33,00
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 7 cm (100 gram)

Let op: prijs is per stuk. Vanaf 2 stuks geldt de kortingsprijs.

Prachtige, overwegend heldere Bergkristal staven, met hier en daar wat wolkjes of insluitsels en met aan elke kant een natuurlijke glad geslepen punt. 

De met de Krachtplaats-energie opgeladen Elohim bergkristal dubbeleinder doorstromings kristallen dragen de Gouden Tijd- energie en zijn sterk werkzaam op meerdere lagen. Hiermee ontlaad je dagelijks blokkades en spanningen, heal je je chakra’s, gezondheid en auradoorstroming. Tevens ontvang je helende frequenties voor je fysieke gestel, zelfrealisatie, je innerlijk gouden kind, kristallijnen wezen en je doel op aarde door de Krachtplaats -energie.

Ga elke dag 10 minuten of tenminste 3 x p.w. met in elke hand een bergkistal dubbeleinder doorstromings kristal zitten of liggen.

Kijk bij klantenservice voor verdere  gebruiksmogelijkheden en werking van de Bergkristal dubbeleinder doorstromings kristallen.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGDe Elohim Krachtplaats versterkt de geopende en geactiveerde Elohim producten
Een bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam. Deva's en engelen die ankeren op de producten helpen de gebruiker ervan waar nodig door de 13 dimensionale activatie, en dat voel je! De Elohim producten werken op alle lagen tegelijk; fysiek, geestelijk en bij de volgende stap op de levensweg.

Voor aanvullende informatie over openen en activeren klik je hier

Verzorging van edelstenen en kristallen

Vaak is het beter voor de ontlaadperiode die 6 dagen duurt, een reservesteen aan te schaffen.

Lees meer over het reinigen en opladen van edelstenen en kristallen

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren