Lapis Lazuli hanger met Pyriet insluitsels

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 11,50
Direct leverbaar

Geactiveerde Lapis Lazuli hanger (met Pyriet insluitsels)

De Lapis Lazuli hanger versterkt goed luisteren en het gronden en uiten van je spirituele bewustzijn. Hij maakt rustig en kalm op een plezierige manier en versterkt het voorhoofdchakra en het keelchakra. De steen Lapis Lazuli is de drager van de Gouden- en Blauwe kosmische straal. Hij herstelt je ware essentie, brengt jouw zieledelen, drakenkrachten en volledig potentieel in je gedrag, denken en gevoel. Hij verbindt je met je levensmissie en opent je derde oog daarvoor. De gouden pyriet stippeltjes op de Lapis Lazuli hanger activeren de Gouden kosmische straal en het functioneren vanuit de Bron, in je zonnevlecht en persoonlijkheid. Kosmische Kennis, Vreugde en Liefde spreken door je keelchakra en ogen.


De ingesloten goudkleurige pyriet deeltjes zorgen voor kracht, zelfvertrouwen en moed
De Elohim Lapis Lazuli hanger met Pyriet is een unieke combinatie die ook goed werkt bij overspanning en depressie. De prachtig blauwe Lapis Lazuli helpt bij het duidelijker kijken naar eigen mogelijkheden, bevordert idealisme en zorgzaamheid. Beschermt tegen epilepsie, beroerte, hoge bloeddruk, haaruitval en eczeem. Kalmerend bij nervositeit, bevordert standvastigheid, helpt bij slapeloosheid en nagelbijten. Deze Lapis Lazuli hanger werkt op het derde oog als zieners steen en is een echte Egyptische Inwijdingssteen.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGEen bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam.

Lees hier aanvullende informatie over 13 dimensionale Elohim producten

Verzorging van edelstenen en kristallen

Edelstenen gaan een verbinding aan met hun eigenaar en zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Hierbij nemen ze onder andere spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden.

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Spirituele zelfrealisatie en healingopleidingen

Bij het Elohim Centre worden diverse workshops en opleidingen gegeven en zijn uniek in de wereld. Voor je eigen groei en ontwikkeling, praktijk of coach.
Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen geen platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten. Je doet het niet maar bent het!

Spirituele opleidingen op het Elohim Centre.Je vindt er o.a. de volgende opleidingen:

Bekijk alle spirituele en zelfrealisatie Elohim opleidingen op www.elohim-centre.org

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren