Barnsteen hanger (Amber)

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Populair
Barnsteen armband bloemvorm - zilver
€ 247,00
7 metalen pendel

7 metalen pendel

ca. 24 cm
€ 21,50
€ 13,50
Direct leverbaar

Geactiveerde Barnsteen hanger (Amber)

Barnsteen is eigenlijk geen kristal, maar een miljoenenjaren oude gestolde en gefossiliseerde boomhars en daardoor heel licht van gewicht. Barnsteen wordt ook wel Amber genoemd. Deze overduidelijk zonnige steen vertelt je dat het leven vol levensvreugde en warmte is en dat je er mag zijn. Daarmee neemt hij angsten, die de verwerkelijking van de persoonlijke en hogere doelen in de weg staan, van je weg en opent je voor innerlijke bewustwording. Barnsteen hanger helpt je om je plek in te nemen, brengt zonnekracht en versterkt zelfvertrouwen.

Deze Barnsteen hanger haalt hele oude kennis en wijsheid in je naar boven. Absorbeert pijn en negativiteit, vermindert gewichtsproblemen, helpt bij hooikoorts, suikerziekte, darmen en reuma en werkt als een natuurlijk antibioticum. Zeer geschikt voor mensen die zichzelf niet goed genoeg vinden. De Barnsteen/Amber hanger werkt verwarmend en helend op het zonnevlechtchakra. Ook voor kinderen met doorkomende tandjes is Barnsteen (Amber) heel fijn om te dragen. Het is daarbij belangrijk om de steen op de huid te dragen. De hanger verlicht namelijk de pijn en reduceert het kwijlen.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGDe Elohim Krachtplaats versterkt de geopende en geactiveerde Elohim producten
Een bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam. Deva's en engelen die ankeren op de producten helpen de gebruiker ervan waar nodig door de 13 dimensionale activatie, en dat voel je! De Elohim producten werken op alle lagen tegelijk; fysiek, geestelijk en bij de volgende stap op de levensweg.

Voor aanvullende informatie over openen en activeren klik je hier

Verzorging van edelstenen en kristallen

Vaak is het beter voor de ontlaadperiode die 6 dagen duurt, een reservesteen aan te schaffen.

Lees meer over het reinigen en opladen van edelstenen en kristallen

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren