Barnsteen hanger (Amber)

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Populair
7 metalen pendel

7 metalen pendel

ca. 24 cm
€ 21,50
€ 13,50
Direct leverbaar

Geactiveerde Barnsteen hanger (Amber)

Barnsteen is eigenlijk geen kristal, maar een miljoenenjaren oude gestolde en gefossiliseerde boomhars en daardoor heel licht van gewicht. Barnsteen wordt ook wel Amber genoemd. Deze overduidelijk zonnige steen vertelt je dat het leven vol levensvreugde en warmte is en dat je er mag zijn. Daarmee neemt hij angsten, die de verwerkelijking van de persoonlijke en hogere doelen in de weg staan, van je weg en opent je voor innerlijke bewustwording. Barnsteen hanger helpt je om je plek in te nemen, brengt zonnekracht en versterkt zelfvertrouwen.

Deze Barnsteen hanger haalt hele oude kennis en wijsheid in je naar boven. Absorbeert pijn en negativiteit, vermindert gewichtsproblemen, helpt bij hooikoorts, suikerziekte, darmen en reuma en werkt als een natuurlijk antibioticum. Zeer geschikt voor mensen die zichzelf niet goed genoeg vinden. De Barnsteen/Amber hanger werkt verwarmend en helend op het zonnevlechtchakra. Ook voor kinderen met doorkomende tandjes is Barnsteen (Amber) heel fijn om te dragen. Het is daarbij belangrijk om de steen op de huid te dragen. De hanger verlicht namelijk de pijn en reduceert het kwijlen.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGEen bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam.

Lees hier aanvullende informatie over 13 dimensionale Elohim producten

Verzorging van edelstenen en kristallen

Edelstenen gaan een verbinding aan met hun eigenaar en zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Hierbij nemen ze onder andere spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden.

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Spirituele zelfrealisatie en healingopleidingen

Bij het Elohim Centre worden diverse workshops en opleidingen gegeven en zijn uniek in de wereld. Voor je eigen groei en ontwikkeling, praktijk of coach.
Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen geen platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten. Je doet het niet maar bent het!

Spirituele opleidingen op het Elohim Centre.Je vindt er o.a. de volgende opleidingen:

Bekijk alle spirituele en zelfrealisatie Elohim opleidingen op www.elohim-centre.org

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren