Fluoriet octaëder hanger

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 12,50
Direct leverbaar

De Fluoriet octaëder  helpt je innerlijke man achter je innerlijke vrouw (gevoel) te zetten en je innerlijke vrouw (hart) achter je innerlijke man (praktisch, daadkracht). De geometrische fluoriet octaëder lijnt je hogere kosmische zelf uit met je diepere aarde zelf en centreert de verschillende lagen van je aura rond je kern. Hij vitaliseert, sterkt en geeft kracht. Fluoriet octaeder ondersteunt de lichamelijke coördinatie en vergroot behendigheid en leervaardigheid. Helpt tevens bekrompen en beperkende gedragspatronen los te laten en stimuleert gevoelsmatig en gefocust denken. De Fluoriet octaëder is een hogere dimensionale steen.

Fluoriet octaëder: zijvlakken: 8, Ribben: 12, Hoekpunten: 6

Hij helpt je dit te aarden in je functioneren. Hij zuivert de pijn en ik-gerichtheid van het hart, zodat je zuiver Goddelijk Hart  één kan worden  met je zonnevlecht houding, doen, denken, gevoel en gedrag. Hij activeert de Pillar of Light in je en verbindt je met de natuurwezens, hun Rijken en het Anastasia en Merlinbewustzijn. Octaëder transformeert je afgescheiden innerlijk kind in het blije, magische kind dat dienstbaar is aan je ware Zelf. Hij laat je helder en geïnspireerd spreken. Octaëder helpt je sterrenlevens, lichtlichamen en je collectief karma te zuiveren. Hij activeert je hogere Gaven en Kennis en trekt dat diep in de aarding en je lichaam. Hij opent 6-9 dimensionale sterrenpoorten, parallelle levens, andere realiteiten en tijdslijnen waardoor je vergeetachtig kunt worden, op de verkeerde dag aankomt, je teen stoot of een insektenbeet krijgt totdat je gestabiliseerd bent in je mindshift, subtiele ware zelf aarding en Gaia kern. Octaëder helpt je de weg af te leggen naar je ontwaakte, gerealiseerde staat en een mindshift te maken. Je begint te functioneren vanuit je buikgevoel en lichaam en ankert de hogere dimensies van je ziel en lichtlichamen in lichaam en gedrag. Je leeft minder alleen vanuit jezelf, je mind, wil, emoties en persoonlijkheid. Je betrekt jezelf op het geheel. Octaëder ontplooit je 12-voudig bewustzijn zodat een verlicht innerlijk kind mogelijk wordt. Hij activeert de 4 inwijdingswegen in je en werkt met de 12 meesters.

De Octaëder is ook de Merkivah, zoals je in je aura geplaatst krijgt bij de Elohim workshop “Kosmisch Vuur”. De Merkivah is het bewustzijnsvoertuig van je lichtlichamen en Goddelijke Vonk. Het helpt je de signalen daarvan op te nemen in je (ziele)leven van alle dag. De Octaëder helpt je te leven vanuit de zuiverheid van je kristallijnen zelf, de hemel op aarde te brengen en je levensbestemming of zieledoel te vinden. Wie deze staat van Zijn en kennis tot in de basischakra belichaamt kan healer en docent op zelfrealisatie-niveau worden. (De verlichte staat en Godrealisatie is dan echter nog niet bereikt)

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGDe Elohim Krachtplaats versterkt de geopende en geactiveerde Elohim producten
Een bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam. Deva's en engelen die ankeren op de producten helpen de gebruiker ervan waar nodig door de 13 dimensionale activatie, en dat voel je!  De Elohim producten werken op alle lagen tegelijk; fysiek, geestelijk en bij de volgende stap op de levensweg.

Voor aanvullende informatie over openen en activeren klik je hier

Verzorging van edelstenen en kristallen

Vaak is het beter voor de ontlaadperiode die 6 dagen duurt, een reservesteen aan te schaffen.

Lees meer in de gebruiksaanwijzing door op deze link te klikken

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren