Engelen Maansteen, witte Labradoriet, regenboog Maansteen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Saffier hanger
€ 21,00
Robijn hanger
€ 20,50
Sugeliet hanger
€ 17,50

Geactiveerde Engelen Maansteen hanger (witte Labradoriet)

Deze Engelen Maansteen hanger verbindt je met de engelenrijken, je liefde en geestelijke hart. Maansteen (witte Labradoriet) brengt rustige onvoorwaardelijke liefde. Het krachtigste effect van deze steen is het kalmeren van emoties, uitkomen voor je licht en het verbinden met het groot mysterie. Engelen Maansteen is sterk verbonden met de maan en met intuïtie. De steen is evenals de maan weerkaatsend en geeft aan dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering zoals ook de maan wast en afneemt. Daarmee versterkt deze Maansteen verzachting en aanvaarding. Engelen Maansteen bevordert intuïtie en empathie en wordt traditioneel gebruikt om paranormale vermogens te versterken en helderziendheid te ontwikkelen. Brengt mannelijke en vrouwelijke energieën met elkaar in evenwicht. Deze edelsteen is tegengif voor de overdreven macho of de veel te opzichtige vrouw. Geestelijk verzacht Maansteen emotionele instabiliteit en stress en verbetert emotionele intelligentie. Fysiek heeft de Engelen Maansteen hanger invloed op de vrouwelijke voortplantingscyclus en verlicht menstruatieklachten en spanning.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGDe Elohim Krachtplaats versterkt de geopende en geactiveerde Elohim producten
Een bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam. Deva's en engelen die ankeren op de producten helpen de gebruiker ervan waar nodig door de 13 dimensionale activatie, en dat voel je! De Elohim producten werken op alle lagen tegelijk; fysiek, geestelijk en bij de volgende stap op de levensweg.

Voor aanvullende informatie over openen en activeren klik je hier

Verzorging van edelstenen en kristallen

Vaak is het beter voor de ontlaadperiode die 6 dagen duurt, een reservesteen aan te schaffen.

Lees meer over het reinigen en opladen van edelstenen en kristallen

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren