Barnsteen, menselijke schedel, human schedel hanger

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

ca. 2x1,5x2 cm

Geactiveerde menselijke schedel Barnsteen hanger (Amber)

Schitterende lieve kleine menselijke schedel, human schedel uit echte Barnsteen (Amber) met zilveren hangeroogje. De menselijke schedel, human schedel hanger werkt als een overweldigende zonnekracht.

In welke situatie je je ook bevindt, alles is goed.

Deze Barnsteen hanger doorstroomt je met onvoorwaardelijke liefde, vreugde en blijheid en brengt je in contact met de natuurwezens en de deva’s van het planten- en dierenrijk die je zullen helpen op je Pad.

De Barnsteen (Amber) menselijke schedel, human schedel hanger laat je stralen en helpt je om zelfliefde te ontwikkelen en tegelijkertijd dit ook uit te stralen naar je omgeving.

Link naar algemene schedel informatie.

 

 

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Spirituele zelfrealisatie en healingopleidingen

Bij het Elohim Centre worden diverse workshops en opleidingen gegeven en zijn uniek in de wereld. Voor je eigen groei en ontwikkeling, praktijk of coach.
Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen geen platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten. Je doet het niet maar bent het!

Spirituele opleidingen op het Elohim Centre.Je vindt er o.a. de volgende opleidingen:

Bekijk alle spirituele en zelfrealisatie Elohim opleidingen op www.elohim-centre.org

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren