Rozenkwarts kamerstuk - ruw

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Citrien geode - Groot kamerstuk

Citrien geode - Groot kamerstuk

ca. 64x20x21 cm. Zelf afhalen in de winkel.
€ 1.595,00
Toermalijnkwarts edelsteen

Toermalijnkwarts edelsteen

ca. 13x27x22 cm
€ 396,00
€ 30,00
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 650 gram

Elohim rozenkwarts geeft een aangename, liefdevolle en rustige sfeer in huis of slaapkamer, kantoor of praktijk. Voor jezelf of als liefdevol cadeau voor allerlei gelegenheden. Het is een heel mooi en symbolisch geschenk voor mensen die gaan samenwonen of als bruidsgeschenk.

Rozenkwarts staat voor onvoorwaardelijke liefde, genegenheid, vertrouwen, eigenliefde, helen kindertijd en innerlijk kind, zachtheid, schoonheid, heft emotionele bokkades op, bevordert transformatie en zelfacceptatie.

Ook is rozenkwarts een ideaal geboortegeschenk omdat het alle goede eigenschappen van onze planeet aarde in zich draagt. Een brok(je) Rozenkwarts kan in de baby- of kinderkamer of in het ledikantje aan het voeteneinde worden gelegd voor een zachte en liefdevolle sfeer en een beschermende rust.

Fysiek: werkt gunstig op borst-longkwalen, nieren, bijnieren, duizeligheid, versterkt bloedsomloop, Hartchakra.

De ruwe brokken rozenkwarts zijn allemaal verschillend van uiterlijk maar de spirituele en geneeskrachtige werking is gelijk. Bij een bestelling zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGDe Elohim Krachtplaats versterkt de geopende en geactiveerde Elohim producten
Een bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam. Deva's en engelen die ankeren op de producten helpen de gebruiker ervan waar nodig door de 13 dimensionale activatie, en dat voel je!  De Elohim producten werken op alle lagen tegelijk; fysiek, geestelijk en bij de volgende stap op de levensweg.

Voor aanvullende informatie over openen en activeren klik je hier

Verzorging van edelstenen en kristallen

Vaak is het beter voor de ontlaadperiode die 6 dagen duurt, een reservesteen aan te schaffen.

Lees meer in de gebruiksaanwijzing door op deze link te klikken

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren