Rozenkwarts kamerstuk - ruw met geslepen punt

Andere mensen kochten ook

Citrien geode - Groot kamerstuk

Citrien geode - Groot kamerstuk

ca. 64x20x21 cm. Zelf afhalen in de winkel.
€ 1.595,00
Toermalijnkwarts edelsteen

Toermalijnkwarts edelsteen

ca. 13x27x22 cm
€ 396,00
Toermalijnkwarts edelsteen
€ 140,00
€ 146,00
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 14x7x6 cm (1.150 gram)

Een ruwe basis Rozenkwarts met een mooi geslepen punt met hier en daar wat witte  belijning wolkjes en regenbooginsluitingen opent je hart en brengt je onbaatzuchtige Engelenliefde.

Verdriet, teleurstellingen en schuldgevoelens kunnen lijden tot het verharden van het gevoel. De zachte liefdevolle inwerking van deze Rozenkwarts punt kan voor een weldadige bevrijding zorgen en je gevoelsleven in evenwicht brengen.

Deze Rozenkwarts punt bevordert de gevoeligheid voor jezelf en voor anderen en laat zelfs de sterkste weerstanden wegsmelten. Alle diepgewortelde leed, pijn en angsten die je energie blokkeren worden verzacht, verwarmt en geheeld. Je innerlijk kind en je persoonlijk zelf komen in balans zodat je vol overgave van het leven kunt genieten.

Fysiek: werkt gunstig op borst-longkwalen, nieren, bijnieren, duizeligheid, versterkt bloedsomloop, Hartchakra.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGDe Elohim Krachtplaats versterkt de geopende en geactiveerde Elohim producten
Een bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam. Deva's en engelen die ankeren op de producten helpen de gebruiker ervan waar nodig door de 13 dimensionale activatie, en dat voel je!  De Elohim producten werken op alle lagen tegelijk; fysiek, geestelijk en bij de volgende stap op de levensweg.

Voor aanvullende informatie over openen en activeren klik je hier

Verzorging van edelstenen en kristallen

Vaak is het beter voor de ontlaadperiode die 6 dagen duurt, een reservesteen aan te schaffen.

Lees meer in de gebruiksaanwijzing door op deze link te klikken

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren