Rozenkwarts edelsteenlegging - chakralegging

Rozenkwarts edelsteenlegging - chakralegging
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Bergkristal elixer kristal

Bergkristal elixer kristal

helend kristalwater
€ 7,50
Hoogste licht in de aarde brengen

Hoogste licht in de aarde brengen

Elohim bio aura- en huiszuiveringsspray
€ 18,00
Aquamarijn edelsteen, kristallegging
€ 52,00

gewicht: 70 gram

Door deze geactiveerde edelsteenlegging worden zowel de etherische, emotionele, mentale, astrale, geestelijke en karmische aura gezuiverd. Je hoogste fysiek en geestelijk potentieel wordt geopend voor je groei, welzijn en ontspanning.

Rozenkwarts edelsteenlegging: liefde, geborgenheid, heling kindertijd.

De cijfers staan voor de volgende 7 chakra's; basischakra, 2de chakra, zonnevlechtchakra, hartchakra, keelchakra, voorhoofdchakra en kruinchakra. Zie voor de gebruiksaanwijzing en chakrapunten onderaan de pagina.

(1) Negativiteit, onzekerheid, verzet, jezelf niks waard vinden en egoïsme nemen af. Geeft nieuwe geborgenheid, basisveiligheid en heling kindertijd.

(2) Versterkt vriendelijke omgang en mildheid. Brengt vriendschappen. Helpt innerlijk kind.

(3) Bemoedigt tederheid en zelfbewustzijn. Verfijnde uitstraling en zachtheid in gedrag.

(4) Meer liefde kunnen geven. Niet vanuit oude pijnen reageren. Voorwaardenlijst loslaten.

(5) Het hart open kunnen houden bij ergernis, teleurstelling of woede.

(6) Scheppend denken, niet manipuleren, eenheid zoeken. Stimuleert kunstzinnigheid.

(7) Versterkt de hoogste liefde.

Effecten van een edelsteenlegging
De eerste tijd na de legging zul jij of je de cliënt meer ontspannen en in balans zijn en kunnen lichamelijke en zelfrealisatieproces  klachten verdwijnen. Het zal gemakkelijker zijn om naar de signalen van het lichaam en ziel te luisteren. De stem van het hart wordt meer gevolgd als de chakra`s zich openen. Er zal minder twijfel zijn tussen voelen en denken, tussen het ware zelf en lichaam. Kwaliteiten, gezondheid en gaven zullen zich verdiepen en naar voren komen.
Door een edelsteenlegging worden zowel de etherische, emotionele, mentale, astrale, als geestelijke auralagen gezuiverd.

De multidimensionaal geopend en geactiveerde  edelstenen zijn o.a. in te zetten om jezelf of je cliënt te ondersteunen op het pad van spirituele ontwikkeling en zelfrealisatie, voor bekrachtiging of integratie van een chakra of proces, alsmede voor gezondheid en ontspanning. Een edelsteen legging kan je stevig in je lichaam ankeren, je uit je hoofd halen en diepgaande blokkades oplossen.

Lees ook de gebruiksaanwijzing "hoe doe je een edelsteenlegging".
Drink na afloop geopend en geactiveerd bergkristal elixer. Bekijk hier alle edelsteen elixers.
Ontlaad de steentjes 3-24 uur in water nadat ze 10-50 min. op je chakra's hebben gelegen en spray ze.

de7chakras.jpg

Om de bovenstaande kwaliteiten permanent te belichamen is het handig om de edelsteenlegging of chakralegging geregeld te herhalen. Zo ontstaat er steeds meer verdieping in jezelf. Ook kun jedenken aan een edelsteenlegging met healing bij een professionele Elohim kristalmaster, healer en reader. Daar kun je ook terecht met vragen.
T: 0597 541539 E: info@elohim-centre.org


 

De Elohim Krachtplaats-Engelen zijn ook werkzaam in deze kristallen. Hun licht en essentie zuiveren en helen diepgaand in de chakra's en het lichaam. De kristallen helpen de eigen engelen-energie en het gouden innerlijke kind verder ontwaken. Geopende en geactiveerde Elohim Krachtplaats-kristallen hebben een groter helend vermogen dan andere kristallen en halfedelstenen.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Drink na een kristallegging geactiveerd (water) elixer.

5642-waterkan met elixer kristallen en vlinder.JPG
Na een edelsteen legging adviseren wij om gedurende een aantal weken edelsteenelixer te drinken. Dit om afvalstoffen goed te kunnen afvoeren en de lichtkracht in je systeem hoog te houden. Halfedelstenen en kristallen bevatten van nature krachtige, positieve energie welke ze over kunnen brengen op water. De elixer stenen van het Elohim Centre zijn opgeladen met de Elohim Krachtplaats- energie en geactiveerd tot hun volledig potentieel waardoor ze veel krachtiger zijn dan kristallen elders. Elke soort kristal of edelsteen brengt daarnaast een specifieke werking met zich mee. (Dit wordt o.a. veroorzaakt door de opgeslagen frequenties van bepaalde planeetinvloeden die zij in de loop van hun miljoenen jaren oude bestaan, opgenomen hebben).

Bekijk hier alle edelsteen elixer stenen.

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren