Gaia's Droom tuin edelsteen - Rozenkwarts

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Gaia's Droom tuinedelstenen set

Gaia's Droom tuinedelstenen set

Activeer wereldwijd Gaia’s oorspronkelijke natuur blauwdruk
Van € 110,50 voor € 92,50
Gaia's Droom tuin edelsteen Lemurisch Bergkristal

Gaia's Droom tuin edelsteen Lemurisch Bergkristal

Activeer wereldwijd Gaia’s oorspronkelijke natuur blauwdruk
€ 39,00
Gaia's Droom tuin edelsteen - zwarte Toermalijn

Gaia's Droom tuin edelsteen - zwarte Toermalijn

Activeer wereldwijd Gaia’s oorspronkelijke natuur blauwdruk
€ 32,50
Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Grote sacrale heling voor eenheid, harmonie en samenwerking
€ 24.999,00
€ 39,00
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Activeer wereldwijd Gaia’s oorspronkelijke natuur blauwdruk (400 gram)

Mooie Rozenkwarts edelsteen met speciaal programma, los of als set aan te schaffen.

Middels deze geprogrammeerde Elohim edelsteen sluit je aan op het wereldwijde oorspronkelijke, natuurnetwerk en open je een natuurvortex in je tuin. Samen creëer je zo de paradijselijke nieuwe Aarde. Harmonische, onderlinge verbindingen van mensen, natuurwezens en alle Rijken, worden door de edelsteen (set) actief. Wereldwijd, maar ook in je eigen tuin en huis worden kabouter- en elfenpaden opengetrokken en worden natuurwezens en natuurengelen aangetrokken. Een paradijselijke, kristallijnen, beschermende en zuiverende koepel over je huis ontstaat door de set. Deze koepel trekt ook meer vogels aan en staat in verbinding met de Bovenwereld. Alles trilt op meer oorspronkelijke Liefde door het enorm mooie en krachtige programma op deze Elohim Gaia's Droom edelsteen (set).

Alle 3 soorten edelstenen als set activeren de Gouden Natuur blauwdruk. Je kunt daarom 1,2 of 3 soorten aanschaffen als je Gaia en de natuurrijken wilt helpen en van je huis-tuin een natuur krachtplaats wilt maken (je kunt ze ook op het balkon plaatsen als je geen tuin hebt). Voor de set en losse edelstenen zie de gerelateerde producten.

Daarbij is de Rozenkwarts het sterkst als verbinder, de Bergkristal eenheidskristal als (kristallijnen) Lichtbrenger die de hogere Deva aansluitingen en eenheid als in Lemurië brengt en de zwarte Toermalijn is het meest heilzaam voor goede grond, de dieren en biotoop.

klik hier om alle 3 kristallen als set te bestellen

Gaia's Droom edelstenen verenigen alle Rijken en openen de Gouden Natuur blauwdruk van Gaia

De edelstenen activeren alle natuurwezens uit het gebied in opdracht van Gaia.
De plek waar je de geactiveerde edelsteen neerlegt wordt een krachtplaats.

Jouw edelsteen activeert alle kabouterwegen en elfenpaden weer en verbindt zich voor dit doel met de andere geactiveerde stenen. Des te meer huizen en tuinen voorzien zijn van dergelijke stenen, des te meer natuurwezen volkeren opstaan om zich wereldwijd en massaal te verenigen.

Grote kobolden en Atlantische elfen, de grote enten en faunen van bomen, dryaden, nimfen maar ook sterrenwezens met natuurverbindingen zullen zich verengingen. Een bijzonder welzijn effect in je eigen omgeving zal samen met dat van anderen de Gouden Aarde activeren.

Planeet-energieën worden ook wakker door jouw edelsteen en activeren de mineralen diep in de grond, vogels beantwoorden de nieuwe uitstraling van Gaia en trekken nog meer vreugdelijnen door de lucht. Net als jij zullen ze resoneren met de engelen, de harmonie der sferen en de vereniging van alle Rijken.

Met genoeg wereldwijd verspreide edelstenen zullen de planten, mossen, bossen, dieren en het water van de aarde uitdrukking gaan geven aan een paradijselijke natuur, groter dan alleen de Aarde.


Wat kun je ervan merken:

 • De energie in jouw tuin, huis en verdere omgeving verhoogt
 • Langzaam en subtiel ontstaat meer paradijselijke harmonie en vrede in jezelf, met elkaar en meer verbinding met de natuur(wezens). Dit zal zich verspreiden en uitbreiden
 • Oude energie wordt uitgezuiverd, het maakt plaats voor de nieuwe interne en externe eenheids energie
 • Ik-gevoel en denken verruimt heel subtiel naar meer wij-gevoel
 • De eenheidsenergie op de edelstenen opent mensen, dieren en plantenwezens op een dieper en meer verbonden liefdesniveau
 • De samenwerking die er heel vroeger bestond tussen mensen en natuur(wezens) die door de eeuwen heen zo geschaad is, herstelt
 • Je zult merken dat je tuin meer bezield is, dat jij er vaker wilt zijn en dat je gepassioneerd wordt om je tuin met liefde te verzorgen
 • Er staat een kristallijnen lichtkoepel voor je huis en tuin en die is ook ondergronds
 • Verbindingen met de sterren en planeten, de sterrenvolkeren worden opnieuw bekrachtigd zoals aan het begin der tijden. Dit maakt dat je tuin, omgeving en alle wezens daarin, langzaam meer gaan stralen
 • Een natuur krachtplaats ontstaat
 • De grondsoort, de mineralen erin, de dieren, ondergronds en bovengrond, de vogels vitaliseren en alles gaat samenwerken. Ook met de mensen en bovenwereld, alles wordt afgestemd op elkaar.
 • Je zult merken dat je makkelijker kunt communiceren met alle natuurwezens in je tuin, dat je healing of boodschappen zult ontvangen over eenheid en samenwerking, jouw ontwikkeling zal zich verdiepen.
 • Kortom jouw tuin wordt een eenheidskrachtplaats die mensen (waaronder jijzelf), dieren en aarde optilt en helpt in het transformatie proces waar wij allen inzitten. Win-win-win dus voor allen.
 • Een eenheids krachtplaats, verbonden met andere krachtplaatsen, een netwerk met als fundament onvoorwaardelijke liefde.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Edelstenen, tincturen openen, activeren, programmeren

2419-regenboogchakrastenen.JPGDe Elohim Krachtplaats versterkt de geopende en geactiveerde Elohim producten
Een bevoegde medewerk(st)er activeert alle producten die home made gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren, alvorens ze naar de Elohim winkel en cliënt gaan. Tijdens de 13 dimensionale activatie van de producten ankeren o.a. de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam. Deva's en engelen die ankeren op de producten helpen de gebruiker ervan waar nodig door de 13 dimensionale activatie, en dat voel je! De Elohim producten werken op alle lagen tegelijk; fysiek, geestelijk en bij de volgende stap op de levensweg.

Voor aanvullende informatie over openen en activeren klik je hier

Verzorging van edelstenen en kristallen

Vaak is het beter voor de ontlaadperiode die 6 dagen duurt, een reservesteen aan te schaffen.

Lees meer over het reinigen en opladen van edelstenen en kristallen

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren