Elohim planten bio - Maagdenpalm

Elohim planten bio  - Maagdenpalm
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Merlin merlina tinctuur

Merlin - Merlina

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
€ 2,65
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
  • vanaf 5 stuks € 2,15

Let op! Uitsluitend zelf ophalen, zolang de voorraad strekt. Bel ons voor de actuele voorraad.

Door de jarenlange samenwerking met de natuurspirits op de Elohim Krachtplaats en daardoor de enorme levensenergie (Bovis) van de planten, is er een steeds grotere vraag naar de Elohim planten van de Krachtplaats. Tevens ontstaat er een verbinding met je eigen tuin / krachtplaats met die van het Elohim Centre.

Maagdenpalm, ook wel tovenaars viooltje genoemd. De plant staat altijd in verband met vriendschap en liefde en komt uit de magische merlijntuin.

Merlijn activeert: Magie, manifestatiekracht, Meesterschap, drakenkracht, healing en bevrijding innerlijk kind en last van schouders, innerlijke vreugde, magisch kind, spelen met  magische lichtbollen tools.

De maagdenpalm is niet geschikt voor consumptie.

Deva kruidenhanger Maagdenpalm:

Eigenschappen/spirituele werking: van de  Home made bio maagdenpalm Deva kruidenhanger met liefde gemaakt op de Elohim Krachtplaats

  • Helpt je om oude patronen los te laten en open te staan voor het nieuwe leven dat komt
  • Geeft ondersteuning bij overgangssituaties
  • Brengt inzichten vanuit je hoogste waarheid

zie voor meer informatie bij de gerelateerde producten

Maagdenpalm (Vinca)

Maagdenpalm komt van het Latijnse woord ‘vincere', dat overwinnen betekent. De naam maagdenpalm komt van een oud gebruik om er kransen van te vlechten voor bruiden of maagden, om de overstap van een nieuwe levenssituatie te vergemakkelijken.

Maagdenpalm vormt een mooi dicht tapijt onder struiken of op open stukken grond, zodat je wordt verlost van ongewenste (on)kruidengroei. De planten bloeien  van het voor t/m het najaar.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Wil je leren om met de natuur te werken en je aura, huis en omgeving te beschermen en ontstoren?

elfentuin.jpg

Beroepsopleiding Aardehealer-Natuurcoach Sjamaan

In deze opleiding tot nieuwetijds sjamaan, healer en natuurcoach leer je om verloren zieledelen op te halen en je aura, huis, werkplek en tuinen te beschermen en ontstoren van aardstralen, entiteiten en negatieve geschiedenis. Je leert ook om krachtplaatsen aan te leggen en gaat werken met deva's, genezende planten, totemkrachten, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling om een machtige wereld te scheppen voor stralende authentieke mensen en voor huizen en gebieden waar het goed voelt om te wonen en (re)creëren.


Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren