Gaia's Droom tuinedelstenen set

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Gaia's Droom tuin edelsteen Lemurisch Bergkristal

Gaia's Droom tuin edelsteen Lemurisch Bergkristal

Activeer wereldwijd Gaia’s oorspronkelijke natuur blauwdruk
€ 39,00
Gaia's Droom tuin edelsteen - zwarte Toermalijn

Gaia's Droom tuin edelsteen - zwarte Toermalijn

Activeer wereldwijd Gaia’s oorspronkelijke natuur blauwdruk
€ 32,50
Gaia's Droom tuin edelsteen - Rozenkwarts

Gaia's Droom tuin edelsteen - Rozenkwarts

Activeer wereldwijd Gaia’s oorspronkelijke natuur blauwdruk
€ 39,00
€ 92,50
€ 110,50
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Activeer wereldwijd Gaia’s oorspronkelijke natuur blauwdruk (1.000 gram)

Gaia’s oorspronkelijke natuur blauwdruk en power grid - Reeds honderden huizen en tuinen in België en Nederland doen mee middels de verbonden Elohim edelstenen!

Middels deze geprogrammeerde Elohim edelstenen sluit je aan op het wereldwijde oorspronkelijke, natuurnetwerk en open je een natuurvortex in je tuin. Samen creëer je zo de paradijselijke nieuwe Aarde. Harmonische, onderlinge verbindingen van mensen, natuurwezens en alle Rijken, worden door de edelsteen (set) actief. Wereldwijd, maar ook in je eigen tuin en huis worden kabouter- en elfenpaden opengetrokken en worden natuurwezens en natuurengelen aangetrokken. Een paradijselijke, kristallijnen, beschermende en zuiverende koepel over je huis ontstaat door de set. Deze koepel trekt ook meer vogels aan en staat in verbinding met de Bovenwereld. Alles trilt op meer oorspronkelijke Liefde door het enorm mooie en krachtige programma op deze Elohim Gaia's Droom edelsteen (set).

De Gaia's Droom tuinedelsteen set, geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos en de Lichtwereld, maken van je huis en tuin een helende natuurkrachtplaats. Een hoog energetische plek vol licht. Joke heeft de set geopend, geactiveerd en een prachtig verenigend en helend programma meegegeven voor jou, jullie, de natuur en nieuwe Aarde. Door deze set help je jezelf, je huis en tuin, Gaia en de natuurrijken om te openen naar een grotere eenheid, weer in de kracht te staan en nodig je alle Natuurwezens uit met je/jullie, samen te werken, welzijn en vrede te creëren.
Je kunt de edelstenen ook op het balkon plaatsen als je geen tuin hebt. Volg je intuïtie!

Maak van je huis en tuin een krachtplaats met deze bijzondere Elohim tuinedelstenen
met een speciaal programma!

De edelstenen verenigen alle Rijken en openen de Gouden Natuur blauwdruk van Gaia van de periode vóór Atlantis.
Grote kobolden en Atlantische elfen, de grote enten en faunen van bomen, dryaden, nimfen maar ook sterrenwezens met natuurverbindingen zullen zich verengingen des te meer jij kunt opstaan in de eenheid met de natuur d.m.v de bekrachtiging van de Elohim edelsteen (set) en haar natuurvortex in je huis en tuin.

Planeet-energieën worden ook wakker door jouw edelsteen en activeren de mineralen diep in de grond, vogels beantwoorden de nieuwe uitstraling van Gaia en trekken nog meer vreugdelijnen door de lucht. Net als jij zullen ze resoneren met de engelen, de harmonie der sferen en de vereniging van alle Rijken.

Met genoeg wereldwijd verspreide edelstenen zullen de planten, mossen, bossen, dieren en het water van de aarde uitdrukking gaan geven aan onze gezamenlijke oorspronkelijke, paradijselijke natuur.

Help je mee deze Elohim edelstenen te verspreiden? Lees meer ervaringen van anderen bij de recentie-sterren.

 


wat kun je ervan merken:

 • De energie in jouw tuin, huis en verdere omgeving verhoogt

 • Langzaam en subtiel ontstaat meer paradijselijke harmonie en vrede in jezelf, met elkaar en meer verbinding met de natuur(wezens). Dit zal zich verspreiden en uitbreiden

 • Oude energie wordt uitgezuiverd, het maakt plaats voor de nieuwe interne en externe eenheids energie

 • Ik-gevoel en denken verruimt heel subtiel naar meer wij-gevoel

 • De eenheidsenergie op de edelstenen opent mensen, dieren en plantenwezens op een dieper en meer verbonden liefdesniveau

 • De samenwerking die er heel vroeger bestond tussen mensen en natuur(wezens) die door de eeuwen heen zo geschaad is, herstelt

 • Je zult merken dat je tuin meer bezield is, dat jij er vaker wilt zijn en dat je gepassioneerd wordt om je tuin met liefde te verzorgen

 • Er staat een kristallijnen lichtkoepel voor je huis en tuin en die is ook ondergronds

 • Verbindingen met de sterren en planeten, de sterrenvolkeren worden opnieuw bekrachtigd zoals aan het begin der tijden. Dit maakt dat je tuin, omgeving en alle wezens daarin, langzaam meer gaan stralen

 • Een natuur krachtplaats ontstaat

 • De grondsoort, de mineralen erin, de dieren, ondergronds en boven de grond, de vogels vitaliseren en alles gaat samenwerken. Ook met de mensen en bovenwereld, alles wordt afgestemd op elkaar.

 • Je zult merken dat je makkelijker kunt communiceren met alle natuurwezens in je tuin, dat je healing of boodschappen zult ontvangen over eenheid en samenwerking, jouw ontwikkeling zal zich verdiepen.

 • Kortom jouw tuin wordt een eenheidskrachtplaats die mensen (waaronder jijzelf), dieren en aarde optilt en helpt in het transformatie proces waar wij allen inzitten. Win-win-win dus voor allen.

 • Een eenheidskrachtplaats, verbonden met andere krachtplaatsen, een netwerk met als fundament onvoorwaardelijke liefde. 

Daarbij is de Rozenkwarts het sterkst als verbinder, de Lemurische eenheidskristal als Lichtbrengende activeerder en de zwarte Toermalijn is het meest heilzaam voor goede grond, de dieren en biotoop.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammerd: wat betekent dat?

rozenkwartstuinedelsteen3.jpgAlle producten die homemade gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren worden geopend en geactiveerd. Tijdens deze 13 dimensionale activatie ankeren de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam.Lees hier aanvullende informatie over 13 dimensionale Elohim producten

Verzorging van edelstenen en kristallen

edelstenen reinigen en opladen, grafische weergaveEdelstenen zetten zich volledig in voor jouw welzijn. Ze schenken o.a. licht, bescherming, heling, het worden van Wie je echt bent en nemen spanningen en onzuiverheden uit je aura en lichaam over. Het is belangrijk is om je edelstenen regelmatig te laten herstellen door ze te reinigen en op te laden. Je kunt dit volgens deze stappen doen.

 

Hier lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen

Wil je leren om 13D kristallen te activeren en programmeren en om een kristalhealing te geven?

diverse kristallen en edelstenen2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren