Tweede chakra

Edelstenen om licht te brengen in je tweede chakra

Wanneer je tweede chakra niet goed werkt kan je problemen hebben met het ongedwongen uiten van je emoties, seksualiteit, levensvreugde en creatiekracht. Ook kan je een gespannenheid ervaren in contacten met anderen. De Elohim edelstenen Tijgeroog, Granaat, Carneool en Calciet brengen weer levensvreugde en vuur in je tweede chakra waardoor je jezelf vrijer kan uitdrukken.

Tijgeroog verbindt de aarde met zonnekracht waardoor je vreugde dieper kan ankeren in jezelf. Hij werkt genezend op het buikgebied en de geslachtsorganen. Granaat is een krachtige healer die inspireert en creatiekracht stimuleert. Hij vergroot je zelfvertrouwen en helpt je durven uitspreken. Hij wakkert je innerlijk vuur aan en lost blokkades op seksueel gebied op. Granaat opent je hart en helpt je een liefdevolle verbinding te maken met jezelf en de ander. Carneool is een echte tweede chakra heler. Hij helpt bij gevoelens van afgescheidenheid en eenzaamheid en werkt helend bij alle vormen van misbruik. Hij heeft een vitaliserende werking waardoor je je gemotiveerd en creatief voelt. Hij aardt en geeft zelfvertrouwen op relationeel en seksueel gebied. Calciet, vooral de oranje soort, brengt de zon in je buik. Blijheid, creativiteit, scheppingskracht en seksualiteit worden aangewakkerd. Hij geeft rust in je hartgebied en activeert de liefde voor jezelf. Hij helpt je ingehouden emoties te uiten.

De volgende edelstenen werken goed bij "Tweede chakra".

Tijgeroog

De kristalsoort "Tijgeroog" werkt bij "Tweede chakra". Hieronder een aantal producten met een "Tijgeroog" (kristalsoort).

Granaat

De kristalsoort "Granaat" werkt bij "Tweede chakra". Hieronder een aantal producten met een "Granaat" (kristalsoort).

Granaat hanger
€ 13,50
Granaat knuffelsteen

Granaat knuffelsteen

ca. 11-15 gram
€ 16,50

Carneool

De kristalsoort "Carneool" werkt bij "Tweede chakra". Hieronder een aantal producten met een "Carneool" (kristalsoort).

Calciet

De kristalsoort "Calciet" werkt bij "Tweede chakra". Hieronder een aantal producten met een "Calciet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?