Gevoelens uiten

Edelstenen die helpen bij het uiten van gevoelens

Het uiten van gevoelens, als je dat lastig vindt om te doen, vergt vertrouwen, kracht en een bereidheid om je kwetsbaar op te stellen. Het vraagt ook van je om echt in contact te komen met wat in je leeft, bijvoorbeeld op momenten waarin je geraakt wordt door mensen en omstandigheden om je heen. Elohim Aquamarijn, Chalcedoon, Chysocolla en Kunziet ondersteunen je in dit proces.

Aquamarijn versterkt het hart hoofd verbinding en maakt gevoelens tastbaarder voor de geest. Hij is een ideale steen om woede los te laten. Chalcedoon edelsteen heeft een sterke invloed op de communicatie en draagt bij aan het vermogen om je goed te kunnen uiten. Chrysocolla werkt activerend o.a. op je hart. Hij helpt je om aanwezig te blijven, door je hart open te houden, in plaats van je terug te trekken. Kunziet helpt je om emotioneel afval en blokkades op te ruimen en emoties te bevrijden.

De volgende edelstenen werken goed bij "Gevoelens uiten".

Kunziet

De kristalsoort "Kunziet" werkt bij "Gevoelens uiten". Hieronder een aantal producten met een "Kunziet" (kristalsoort).

kunziet knuffelsteen

Kunziet knuffelsteen

ca. 8 - 12 gram
€ 15,00
Kunziet hanger
€ 14,00

Chrysocolla

De kristalsoort "Chrysocolla" werkt bij "Gevoelens uiten". Hieronder een aantal producten met een "Chrysocolla" (kristalsoort).

Aquamarijn

De kristalsoort "Aquamarijn" werkt bij "Gevoelens uiten". Hieronder een aantal producten met een "Aquamarijn" (kristalsoort).

aquamarijn
€ 11,50

Chalcedoon

De kristalsoort "Chalcedoon" werkt bij "Gevoelens uiten". Hieronder een aantal producten met een "Chalcedoon" (kristalsoort).

Bewuste keuze?