Uithoudingsvermogen

Zit je in een uitdagende situatie? Deze edelstenen helpen je

Word je uitgedaagd door een moeilijke situatie die niet 1, 2, 3 op te lossen lijkt? De Elohim edelstenen Heliodoor, Rode Jaspis en Granaat geven je moed, steun en daadkracht.

Heliodoor (Beryl) helpt je in je kracht te staan. Hij leert je beter naar je lichaam en ziel te luisteren zodat je zelf opmerkt wat je in elke situatie nodig hebt. Hij bevordert je uithoudingsvermogen en werkt positief op je ruggengraat. Rode Jaspis geeft moed en steun en leert je doorpakken in moeilijke situaties. Hij voedt en lijnt de chakra's uit. Hij leert je vastberadenheid en helpt gronden waardoor je leven makkelijker gaat. Granaat wakkert je innerlijke vuur aan waardoor je de moed krijgt weerstanden (opnieuw) aan te gaan en te overwinnen. Hij brengt doorzettingsvermogen en optimisme in moeilijke situaties en geeft je energie. Hij vergroot je zelfvertrouwen en bewustzijn en geeft een overvloed aan nieuwe ideeën.

De volgende edelstenen werken goed bij "Uithoudingsvermogen".

Heliodoor

De kristalsoort "Heliodoor" werkt bij "Uithoudingsvermogen". Hieronder een aantal producten met een "Heliodoor" (kristalsoort).

Jaspis

De kristalsoort "Jaspis" werkt bij "Uithoudingsvermogen". Hieronder een aantal producten met een "Jaspis" (kristalsoort).

Granaat

De kristalsoort "Granaat" werkt bij "Uithoudingsvermogen". Hieronder een aantal producten met een "Granaat" (kristalsoort).

Granaat hanger
€ 13,50
Granaat knuffelsteen

Granaat knuffelsteen

ca. 11-15 gram
€ 16,50
Bewuste keuze?