Veranderingen (omgaan met)

Helpende edelstenen bij veranderingen en overgangssituaties

Een uitdaging in het omgaan met veranderingen is mee te bewegen in plaats van in verzet te gaan. De Elohim edelstenen Witte Topaas, Citrienkwarts, Chrysocolla en Larimar geven je heling, ondersteuning en helpen de dingen vanuit een groter perspectief te zien.

Witte Topaas brengt aanvaarding, zuivering en helpt alle veranderingen in het licht van Eenheid te zien. Hij verzacht, geneest, herlaad en maakt een einde aan twijfel en onzekerheid. Hij brengt licht op je pad, verwijdert stagnerende energieën, boort innerlijke hulpbronnen aan en toont je je doelen. Citrien is een verwarmende steen. Hij stimuleert zelfvertrouwen, zelfrespect, zelfverwerkelijking en een positieve houding. Geeft moed en helpt om angsten te overwinnen. Hij ondersteunt je om een volgende fase in je leven in te gaan. Chrysocolla geneest hartzeer en ruimt op. Voorziet je tevens van nieuwe energie en een nieuw innerlijk evenwicht. Hij is een vredestichter. Hij houdt je hart open, helpt bij communicatie en bij het accepteren van een veranderende situatie. Larimar is een Atlantissteen die liefde en sereniteit brengt. Hij blust en heelt boosheid, angst, wantrouwen en (andere) emoties van het innerlijk kind. Leert je te leven vanuit een groter overzicht vanuit je Hogere Zijnsaspect. Je komt Thuis bij Jezelf in verbondenheid met Al Wat Is.

De volgende edelstenen werken goed bij "Veranderingen (omgaan met)".

Topaas

De kristalsoort "Topaas" werkt bij "Veranderingen (omgaan met)". Hieronder een aantal producten met een "Topaas" (kristalsoort).

Witte Topaas elixer kristal

Witte Topaas elixer kristal

helend kristalwater
€ 20,00

Citrien

De kristalsoort "Citrien" werkt bij "Veranderingen (omgaan met)". Hieronder een aantal producten met een "Citrien" (kristalsoort).

Chrysocolla

De kristalsoort "Chrysocolla" werkt bij "Veranderingen (omgaan met)". Hieronder een aantal producten met een "Chrysocolla" (kristalsoort).

Larimar

De kristalsoort "Larimar" werkt bij "Veranderingen (omgaan met)". Hieronder een aantal producten met een "Larimar" (kristalsoort).

Larimar hanger
€ 14,00
Bewuste keuze?