Verkoudheid

Geneeskrachtige edelstenen bij verkoudheid

Als je verkouden bent, schep je tijdelijk afstand tot je omgeving. Je wilt je onbewust ontdoen van iets wat er niet hoort. Opgekropte emoties en frustraties vinden een uitweg en kunnen letterlijk 'je neus ui' komen'. Elohim Fluoriet, Tijgeroog, Aragoniet en Aquamarijn kunnen je genezingsproces bij verkoudheid ondersteunen.

Fluoriet zuivert en reorganiseert alles in het lichaam wat niet in orde is. Hij heeft een reinigende werking en verlicht bij verkoudheid, hoesten, griep, oorpijn, virussen en infecties. Hij verbindt de beide hersenhelften waardoor een vrije doorstroming van energie mogelijk is. Hij werkt emotioneel stabiliserend. Tijgeroog heeft een aardende werking en werkt goed op de keel en longen. Hij is nuttig bij verkoudheid, hoesten, bronchitis en astma. Aragoniet is een verwarmende en aardende steen die kalmerend werkt op innerlijke processen. Hij helpt onafgemaakte zaken af te ronden en ondersteunt het immuunsysteem. Aquamarijn werkt reinigend en kalmerend. Hij helpt je om jezelf beter te verstaan en om uitdrukking te geven aan je gevoelens. Heeft een positieve werking op het keelchakra en helpt bij keelpijn, gezwollen klieren en schildklierproblemen. Ook kalmeert hij overreacties van het immuunsysteem en auto-immuunziektes zoals hooikoorts. Hij helpt infecties weg te nemen en geeft je immuunsysteem een flinke oppepper.

De volgende edelstenen werken goed bij "Verkoudheid".

Fluoriet

De kristalsoort "Fluoriet" werkt bij "Verkoudheid". Hieronder een aantal producten met een "Fluoriet" (kristalsoort).

Tijgeroog

De kristalsoort "Tijgeroog" werkt bij "Verkoudheid". Hieronder een aantal producten met een "Tijgeroog" (kristalsoort).

Aragoniet

De kristalsoort "Aragoniet" werkt bij "Verkoudheid". Hieronder een aantal producten met een "Aragoniet" (kristalsoort).

Aragoniet Roos - Spoetnik
€ 7,50
Carribean Blue bol - incl. houder

Carribean Blue bol - incl. houder

Ca Ø 7,5 cm (680 - 740 gram)
€ 157,00

Aquamarijn

De kristalsoort "Aquamarijn" werkt bij "Verkoudheid". Hieronder een aantal producten met een "Aquamarijn" (kristalsoort).

aquamarijn
€ 11,50
Bewuste keuze?