Verlegenheid

Verlegenheid overwinnen? Deze edelstenen helpen je

Verlegenheid is angst of onvermogen om jezelf daadwerkelijk te laten zien in sociale situaties of in contact met een ander. Elohim Zonnesteen, Rozenkwarts en Vuuropaal geven je een positief duwtje in de rug door je belemmeringen te transformeren en je eigenwaarde te vergroten.

Zonnesteen geeft blijheid en optimisme. Hij geeft glans in je leven en helpt je te stralen vanuit je eigen middelpunt. Hij zet je in je kracht. Hij verhoogt je eigenwaarde en zelfvertrouwen en heft onzekerheid op. Rozenkwarts geeft je een zachte bemoediging van vertrouwen en geborgenheid in jezelf. Hij stimuleert het gevoel van eigenliefde en veiligheid waardoor je gemakkelijker intimiteit aangaat. Ook helpt hij blokkerende emoties uit je kindertijd te verwerken en transformeren en leidt hij naar onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen. Vuuropaal wakkert het innerlijk vuur in jezelf aan. Hij brengt je naar je buik waar hij diepgewortelde emoties kan vrijmaken waardoor je loskomt van het verleden. Hij brengt je voorbij remmingen en geeft kracht en vitaliteit.

Als je wilt weten welke steen jou of je kind het beste kan helpen verlegenheid te doorbreken dan kan je contact opnemen voor een gratis telefonisch readingadvies van 5 minuten.

De volgende edelstenen werken goed bij "Verlegenheid".

Zonnesteen

De kristalsoort "Zonnesteen" werkt bij "Verlegenheid". Hieronder een aantal producten met een "Zonnesteen" (kristalsoort).

Elohim Zonnesteen bol - Gaia Christ©
€ 115,00
Zonnesteen hanger
€ 11,50

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Verlegenheid". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Opaal

De kristalsoort "Opaal" werkt bij "Verlegenheid". Hieronder een aantal producten met een "Opaal" (kristalsoort).

Bewuste keuze?