Verlichting

Van verlichting naar permanent ontwaakt zijn

Het pad van verlichting en zelfrealisatie kent verschillende fases en uitdagingen. De Elohim edelstenen Gaia Christ Zonnesteen bol, Celestien, Wesak bergkristal en Lapis Lazuli helpen je om de ik-illusie te overstijgen, je DNA te schonen en vanuit een permanente staat van eenheid, vreugde en oneindig bewustzijn te leven.

De Gaia Christ Zonnesteenbol brengt je Goddelijke Vonk en de Bronliefde tot in de aarde. Hij helpt de ik-illusie te overstijgen; je komt in een paradijselijke staat van zijn en je functioneert vanuit een wij-gevoel. Hij helpt ook haken en ogen in je geestelijk leven te verwijderen zodat overgave en Godrealisatie zich kunnen openen tot in je eerste en tweede chakra. De blauwe Celestien cluster, ook wel Celestiet of Coelestien genoemd, draagt de Blauwe Kosmische Straal in zich die je groter bewustzijn activeert. Hij zorgt voor een directe afstemming op Goddelijke leiding en is aangesloten op het dolfijnen- en walvissenmatrix van vreugde, eenheid en onvoorwaardelijke liefde. Hij zuivert genetische informatie van de familielijn, man/vrouw patronen, seksualiteit en religie. Versnelt je spirituele ontwikkeling en brengt verlichting en meesterschap. Het Wesak kristal is een bijzondere bergkristal die je thuis brengt bij Jezelf. Hij activeert de Boeddha natuur in je en brengt eenheid op alle lagen. Hij is tevens aangesloten op de Walvissen matrix van eenheid en onvoorwaardelijke liefde en installeert Verlichting in je dagelijkse leven. Werkt daarnaast ondersteunend bij geestelijke en fysieke ascensiesymptomen. Lapis Lazuli brengt je ware essentie, zielendelen en volledig potentieel in je denken, voelen en gedrag en helpt je te functioneren vanuit de Bron. Hij draagt de Blauwe en Gouden Kosmische Straal in zich en grondt je spiritueel bewustzijn. Maakt je hart, keel en derde oog open om te communiceren vanuit je Ware Zelf.

De volgende edelstenen werken goed bij "Verlichting".

Zonnesteen

De kristalsoort "Zonnesteen" werkt bij "Verlichting". Hieronder een aantal producten met een "Zonnesteen" (kristalsoort).

Elohim Zonnesteen bol - Gaia Christ©
€ 115,00
Zonnesteen hanger
€ 11,50

Elohim Celestien of Coelestien 13 Dimensionaal geactiveerd

De kristalsoort "Elohim Celestien of Coelestien 13 Dimensionaal geactiveerd" werkt bij "Verlichting". Hieronder een aantal producten met een "Elohim Celestien of Coelestien 13 Dimensionaal geactiveerd" (kristalsoort).

Bergkristal

De kristalsoort "Bergkristal" werkt bij "Verlichting". Hieronder een aantal producten met een "Bergkristal" (kristalsoort).

Bergkristal elixer kristal

Bergkristal elixer kristal

Helend kristalwater
€ 6,50

Lapis lazuli

De kristalsoort "Lapis lazuli" werkt bij "Verlichting". Hieronder een aantal producten met een "Lapis lazuli" (kristalsoort).

Bewuste keuze?