Verslaving

Uit de verslaving en weer terug naar je Zelf

Een verslaving is een (onbewuste) vlucht uit de verbinding met jezelf en met het leven in het Nu. Elohim Zinkblende, Amethist, Hematiet, Rookkwarts en Labradoriet ontgiften je lichaam en aura en creeëren vanuit veiligheid een nieuwe verbinding met je hogere zielenlicht.

Zinkblende, ook wel Schalenblende genoemd, ontgift en helpt bij alcoholverslaving. Hij brengt je voorbij innerlijke onveiligheid en zorgt ervoor dat je het leven weer aan kunt. Hij ankert je hogere lichtlichamen en haalt energie uit de aarde waardoor je je stabieler en steviger in jezelf voelt. Amethist of Amethyst stimuleert de reinigende en uitscheidende organen. Het is een zeer krachtige steen met een hoge vibratie die je met je Goddelijke Oorsprong verbindt. Hij ontspant, haalt je uit je hoofd en ontstresst. Hij werkt ondersteunend bij alle vormen van verslaving. Hematiet is een ontgiftende en reinigende steen die goed werkt bij verslavingen en je met beide benen op de grond zet. Hij voorkomt dat negatieve energieën binnendringen. Doordat hij je onderste chakra's schoont, kan je eigen hoger licht dieper in je lichaam komen en krijgt je dadendrang een positieve boost. Hij helpt je ook om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen keuzes en je levensgeluk. Rookkwarts helpt je bij het opstaan in jezelf vanuit je buik. Hij steunt bij het doorbreken van oude patronen en is ook een goede hulp bij het stoppen met roken. Hij geeft je letterlijk en figuurlijk ademruimte. Hij ontgift, ontstresst, en geeft rust bij angst en depressie. Het is een aardende steen voor spirituele energie en helpt wensen te realiseren. Labradoriet is een beschermende steen die je aura reinigt en ervoor zorgt dat er geen vervelende energieën meer binnenkomen. Hij ontstresst en zorgt voor een veilige terugkeer in het hier-en-nu. Hij brengt je dicht bij jezelf en zorgt dat je ook trouw blijft aan jezelf. De steen aardt je hogere zielenlicht en geeft wilskracht. Het is een goede steen voor het herstel van een alcohol-, medicijn- of drugsverslaving.

De volgende edelstenen werken goed bij "Verslaving".

Zinkblende

De kristalsoort "Zinkblende" werkt bij "Verslaving". Hieronder een aantal producten met een "Zinkblende" (kristalsoort).

Amethist

De kristalsoort "Amethist" werkt bij "Verslaving". Hieronder een aantal producten met een "Amethist" (kristalsoort).

Hematiet

De kristalsoort "Hematiet" werkt bij "Verslaving". Hieronder een aantal producten met een "Hematiet" (kristalsoort).

Hematiet hanger
€ 9,00

Rookkwarts

De kristalsoort "Rookkwarts" werkt bij "Verslaving". Hieronder een aantal producten met een "Rookkwarts" (kristalsoort).

Rookkwarts hanger
€ 10,00

Labradoriet

De kristalsoort "Labradoriet" werkt bij "Verslaving". Hieronder een aantal producten met een "Labradoriet" (kristalsoort).

Labradoriet, free form klein
€ 24,00
Bewuste keuze?