Vitaliteit

Nieuwe energie bij gebrek aan vitaliteit

Wanneer het je ontbreekt aan veerkracht of vitaliteit dan kunnen de Elohim edelstenen Zinkblende, Jaspis, Herkimer diamant, Carneool en Tijgerijzer je helpen. Ze zorgen dat zowel je lichaam als geest weer in balans komt en je wordt voorzien van nieuwe energie.

Zinkblende ankert je hogere lichtlichamen in je lichaam. Hij brengt alle chakra's in balans, versterkt je basischakra en je kundalinikanaal. De steen heeft een positieve werking op je lichaam en immuunsysteem. Hij werkt in op je centrale zenuwstelsel en zorgt ervoor dat je hoogfrequente energie toe kan laten. Je levenslust, passie, creativiteit, wilskracht en zelfvertrouwen nemen toe en je kan het leven (weer) aan. Jaspis staat bekend als de hoogste voeder en werkt langzaam maar gestaag. Hij brengt balans tussen lichaam en geest waardoor je levensvreugde toeneemt. Als je moeite hebt met aarden dan grondt hij je waardoor je het leven als makkelijker ervaart. Ook geschikt voor Nieuwetijdskinderen. Hij werkt goed op de organen rondom de onderste chakra's en lijnt alle chakra's uit. Hij zet aan tot actie en vergroot creativiteit. De Herkimer diamant is een zeer krachtige helende steen. Hij werkt in op vorige levens en collectieve stukken, transformeert en maakt vrij. Hij activeert je lichtlichamen en stimuleert de doorstroming van Goddelijke energie. Hij ontgift, herstelt DNA, verwijdert spanningen uit het lichaam en beschermt tegen ziekten en geopatische belasting. Hij maakt creatief en versterkt je spirituele gaven. Carneool is een aardende steen met veel energie die stabiliseert, vitaal maakt en een motiverende werking heeft. Hij verdrijft negativiteit en geeft moed. Een tweede chakra heler. Hij beschermt tegen negativiteit van zowel jezelf als de ander. Hij verheldert de waarneming en heft geestelijke lethargie op. Hij geeft je levenskracht en ondersteunt je lichaam en organen om gezond en vitaal te zijn. Tijgerijzer is een krachtsteen die aardt, beschermt en voedt. Hij verhoogt de energiestromen, brengt vitaliteit en nieuwe energie en werkt snel tegen vermoeidheid en uitputting. Hij schept ruimte en maakt dat je gaat staan voor jezelf. Ook haalt hij artistieke en creatieve talenten in je naar boven.

De volgende edelstenen werken goed bij "Vitaliteit".

Zinkblende

De kristalsoort "Zinkblende" werkt bij "Vitaliteit". Hieronder een aantal producten met een "Zinkblende" (kristalsoort).

Jaspis

De kristalsoort "Jaspis" werkt bij "Vitaliteit". Hieronder een aantal producten met een "Jaspis" (kristalsoort).

Herkimer diamant

De kristalsoort "Herkimer diamant" werkt bij "Vitaliteit". Hieronder een aantal producten met een "Herkimer diamant" (kristalsoort).

Herkimer Diamant

Herkimer Diamant

ca. 6 x 3 mm
Van € 6,50 voor € 4,55
Herkimer diamant
€ 17,50

Carneool

De kristalsoort "Carneool" werkt bij "Vitaliteit". Hieronder een aantal producten met een "Carneool" (kristalsoort).

Tijgerijzer

De kristalsoort "Tijgerijzer" werkt bij "Vitaliteit". Hieronder een aantal producten met een "Tijgerijzer" (kristalsoort).

Bewuste keuze?