Vrouwelijke energie

Stenen met een helende werking op je vrouwelijke energie

Als je meer in contact wilt komen met je vrouwelijke kant, balans zoekt in je leven, beschadigd bent in je vrouwelijke energie of fysieke klachten of wensen hebt m.b.t. de vrouwelijke organen. dan kunnen deze edelstenen je ondersteunen. Elohim Fluoriet, Herkimer Diamant, Chalcedoon en Maansteen brengen bescherming, stabiliteit, heling en helderheid vanuit een zachte kracht.

Fluoriet is een beschermende steen die de beide hersenhelften met elkaar verbindt waardoor het mannelijke en vrouwelijke in jezelf in balans komt. Hij zuivert, repareert DNA-schade en reorganiseert alles in het lichaam wat uit balans is. Hij brengt stabiliteit in emoties. Herkimer Diamant is een krachtige healer met een hoge vibratie. Hij activeert je lichtlichamen, heelt vorige levens en stimuleert de doorstroming van de Goddelijke energie tot in je buik. Hij opent je heldere weten en genezende gaven en werkt bevrijdend op collectieve stukken, met name het armoedebewustzijn. Chalcedoon heeft verbinding met waterenergie en maakt daardoor contact met je vrouwelijke kant gemakkelijker. Hij verruimt je keelchakra waardoor het uitten van je kwetsbaarheid en zachtheid vergemakkelijkt. Hij harmoniseert je lichaam, geest en ziel. Ook versterkt hij je moedergevoel en stimuleert hij de melkproductie bij borstvoeding. Maansteen maakt zacht, kalmeert en brengt balans in emoties en overdreven reacties. Het is een ontvankelijke en koesterende steen die je intuïtie bevordert. Wat onderbewust is wordt bewust. Hij brengt evenwicht in het hormoonstelsel en de hormonale cyclus. Werkt goed bij PMS, menstruatieklachten en de menopauze. Ook een hele mooie steen ter ondersteuning in het hele proces van conceptie, zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Werkt in op de voortplantingsorganen.

De volgende edelstenen werken goed bij "Vrouwelijke energie".

Fluoriet

De kristalsoort "Fluoriet" werkt bij "Vrouwelijke energie". Hieronder een aantal producten met een "Fluoriet" (kristalsoort).

Herkimer diamant

De kristalsoort "Herkimer diamant" werkt bij "Vrouwelijke energie". Hieronder een aantal producten met een "Herkimer diamant" (kristalsoort).

Herkimer Diamant

Herkimer Diamant

ca. 6 x 3 mm
Van € 6,50 voor € 4,55
Herkimer diamant
€ 17,50

Chalcedoon

De kristalsoort "Chalcedoon" werkt bij "Vrouwelijke energie". Hieronder een aantal producten met een "Chalcedoon" (kristalsoort).

Maansteen

De kristalsoort "Maansteen" werkt bij "Vrouwelijke energie". Hieronder een aantal producten met een "Maansteen" (kristalsoort).

Bewuste keuze?