Weerstand overwinnen

Vanuit weerstand in gezonde actie komen

Iedereen kent wel momenten van zichzelf in de weg zitten, ergens maar niet doorheen komen of de kont in de krib willen gooien. Elohim Zinkblende, Tijgerijzer, Kunziet en Granaat verruimen je bewustzijn, brengen je (weer) in verbinding met je hart en geven je de nodige energie om weerstand om te zetten in vernieuwd inzicht en gezonde actie.

Zinkblende, ook wel Schalenblende genoemd, haalt zijn energie uit de aarde. Daardoor maakt hij sterk, in elk opzicht. Hij ankert je hogere lichtlichamen in je fysieke lichaam. Hij lijnt alle chakra's uit, versterkt je basischakra en je kundalinistroom. Hij zorgt ervoor dat je krachtig voor jezelf gaat staan. Tijgerijzer beschermt, voedt en aardt je. Hij brengt nieuwe energie en ruimte om voor jezelf te gaan staan. Hij helpt je overwegen wat nodig is en zorgt voor de kracht om in actie te komen. Ook stimuleert hij je innerlijk weten. Kunziet wordt ook wel Venussteen genoemd. Hij verbindt je vanuit zachtheid en liefde met je hart en Goddelijke vonk. Het is een steen met een hoge Engelenenergie die helpt karmische stukken te doorzien, helen en los te laten en je in liefde en vertrouwen over te geven aan het Goddelijke. Granaat versterkt je innerlijk vuur en helpt je horizon te verbreden. Het is een steen die krachtig inwerkt op je basischakra en hoop, moed en doorzettingsvermogen geeft, ook op momenten dat je het even niet meer ziet zitten. Hij helpt je oude weerstanden opnieuw te onderzoeken en transformeren. Hij opent je hart en verruimt je bewustzijn. Daarnaast geeft hij veel energie in je chakra's zodat je nieuwe inzichten om kan zetten in daden.

De volgende edelstenen werken goed bij "Weerstand overwinnen".

Zinkblende

De kristalsoort "Zinkblende" werkt bij "Weerstand overwinnen". Hieronder een aantal producten met een "Zinkblende" (kristalsoort).

Tijgerijzer

De kristalsoort "Tijgerijzer" werkt bij "Weerstand overwinnen". Hieronder een aantal producten met een "Tijgerijzer" (kristalsoort).

Kunziet

De kristalsoort "Kunziet" werkt bij "Weerstand overwinnen". Hieronder een aantal producten met een "Kunziet" (kristalsoort).

kunziet knuffelsteen

Kunziet knuffelsteen

ca. 8 - 12 gram
€ 15,00
Kunziet hanger
€ 14,00

Granaat

De kristalsoort "Granaat" werkt bij "Weerstand overwinnen". Hieronder een aantal producten met een "Granaat" (kristalsoort).

Granaat hanger
€ 13,50
Granaat knuffelsteen

Granaat knuffelsteen

ca. 11-15 gram
€ 16,50
Bewuste keuze?