Werk en studie

Concentratie en daadkracht in werk en studie: deze stenen helpen

Kun je wel een extra steuntje gebruiken bij je studie of (het opstaan in) je werk? Elohim Rookkwarts, (gele) Fluoriet en Pyriet ondersteunen je intellect, verminderen stress en maken praktisch en georganiseerd.

Rookkwarts heeft een aardende werking en helpt je opstaan in je werk voor je eigen waarheid en doelen. Hij ondersteunt je in het realiseren van je (werk)dromen. Hij geeft daadkracht, scherpe inzichten en hij maakt praktisch en georganiseerd. Helpt ook bij het doorbreken van faalangst. Fluoriet, vooral de gele soort, is een goede steen om te dragen bij het leren en intellectuele activiteiten. Hij verhoogt de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met de reeds aanwezige kennis. Hij ruimt wanorde en chaos in jezelf op en geeft structuur. Hij verbindt de beide hersenhelften met elkaar waardoor denken, voelen en doen op elkaar afgestemd worden. Hij is effectief tegen elektromagnetische straling en computerstress en werkt ook goed bij dyslexie. Pyriet activeert de mannelijke kant in jezelf die voor daadkracht en structuur staat. Hij helpt bij studie doordat hij de concentratie en het zelfvertrouwen vergroot en tevens laat hij stress en vermoeidheid afvloeien. Brengt blijheid en positiviteit. Een goede steen voor het geheugen.

Naast deze losse edelstenen bewijst de Crystal home & office healer ook goede diensten voor het creeëren van een fijne studeer- en werkplek. De flesjes, die gevuld zijn met kleine, geprogrammeerde kristallen, zorgen voor een hoogfrequent liefdesveld waarin prettig geleefd en gewerkt wordt. Stagnatie van de flow wordt voorkomen, er heerst positiviteit en het flesje beschermt tegen aardstralen, negatieve sferen en fysieke klachten.

De volgende edelstenen werken goed bij "Werk en studie".

Rookkwarts

De kristalsoort "Rookkwarts" werkt bij "Werk en studie". Hieronder een aantal producten met een "Rookkwarts" (kristalsoort).

Rookkwarts hanger
€ 10,00

Fluoriet

De kristalsoort "Fluoriet" werkt bij "Werk en studie". Hieronder een aantal producten met een "Fluoriet" (kristalsoort).

Pyriet

De kristalsoort "Pyriet" werkt bij "Werk en studie". Hieronder een aantal producten met een "Pyriet" (kristalsoort).

Pyriet edelsteen ruw
€ 10,00
Bewuste keuze?