Snurken

Edelstenen die snurken verlichten

Snurken kan een hardnekkig probleem vormen - niet omdat het over het algemeen kwaad kan voor jezelf maar omdat je partner slecht slaapt of zelfs apart gaat slapen. Je kunt de edelstenen Labradoriet en Toermalijn onder je kussen stoppen of dragen om het gesnurk te verlichten.  

Energetisch gezien wijst snurken naar nerveuze energieën die je van links naar rechts doet schieten en het denken dat een uitlaatklep zoekt. Snurken duidt op het gevoel vrij te willen zijn, een behoefte aan het innemen van je eigen plek. Wanneer je in staat bent om de energieën die je overdag opkropt, bewust los te laten in je dagelijkse leven ontstaat er innerlijke rust en neemt het snurken af.

Toermalijn helpt je in dit proces door aarding te brengen waardoor meer van je zielenlichamen opgehaald kunnen worden. Je gaat het krampachtige van je persoonlijkheid voorbij, ontspant en wordt ruimer. Labradoriet werkt meer op fysiek gebied door je ademhaling te harmoniseren en de lucht beter te laten stromen. Hij ontspant het bovenlichaam vanaf borsthoogte tot keel.

De volgende edelstenen werken goed bij "Snurken".

Labradoriet

De kristalsoort "Labradoriet" werkt bij "Snurken". Hieronder een aantal producten met een "Labradoriet" (kristalsoort).

Labradoriet, free form klein
€ 24,00

Toermalijn

De kristalsoort "Toermalijn" werkt bij "Snurken". Hieronder een aantal producten met een "Toermalijn" (kristalsoort).

Toermalijn armband

Toermalijn armband

ca. Ø 7 cm elastisch
€ 19,50
Bewuste keuze?