Hartchakra

Wil je weten hoe edelstenen en kristallen kunnen helpen bij het activeren, openen en reinigen van je hart chakra?

Als je je kunt vinden in een of meer van de volgende vragen dan betekent dit in veel gevallen dat het hart chakra niet volledig stroomt en in balans is: past je hart zich steeds aan anderen aan of wil je je hart vollediger openen? Ben je eenzaam of gedeprimeerd? Wil je leren op vanzelfsprekende wijze liefde aan te trekken en te schenken? Of je twijfels tussen hart en verstand oplossen?
Ben je bang voor verlating, afwijzing of onvoorwaardelijke verbinding?
Wil je meer laten zien van wat je positief of negatief beroert?

De juiste edelsteen of kristal doet dan wonderen!

Elohim edelstenen en kristallen helpen bij het helen van thema’s die te maken hebben met het hart chakra

Het Elohim centre heeft een aantal edelstenen en kristallen geselecteerd die ondersteunend werken en heling geven. Door met deze kristallen en edelstenen te werken zal het hart chakra zich kunnen ontspannen, de energie beter aarden, de doorstroming stimuleren en het contact met de overige chakra’s aanzienlijk verbeteren. Ook fysieke klachten van het hart of de hartstreek kunnen daardoor voelbaar beter worden.

Welke edelsteen of kristal helpt voor het hart chakra?

De rozenkwarts edelsteen is onder andere bij uitstek geschikt voor heling van het hart chakra.rozenkwarts923.jpg De zachte energie wordt goed en gemakkelijk opgenomen en verspreidt zich door het hele lichaam, de aura en lichtlichamen. Voor volwassenen zowel als kinderen is rozenkwarts een geweldige steen; hij ondersteunt je om van jezelf te houden, dicht bij jezelf te blijven en jezelf centraal te stellen. Rozenkwarts heelt stukken van je kindertijd. Rozenkwarts heeft een sterk ontgiftende werking op de lever en de nieren en ontlast op deze manier de stofwisseling. Ook problemen met de doorstroming van het bloed en het hart worden door rozenkwarts verlicht.
Klik hier voor rozenkwart edelstenen

De rhodochrosiet edelsteen kenmerkt zich door de woorden onzelfzuchtige liefde en mededogen. Deze steen zorgt voor een positieve levenshouding en integreert het spirituele met materiële energieën. Leert van jezelf houden. Rhodochrosiet is een goede steen voor het hart en voor relatìes, met name voor mensen die zich onbemind voelen. Deze steen kan gebruikt worden voor het genezen van seksueel misbruik. De steen leert het hart pijnlijke gevoelens te accepteren.
Klik hier voor rhodochrosiet edelstenen

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur

Bij het Elohim centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf en het engelenrijk plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan de beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre.   

Klik hier voor extra informatie over het hart chakra     

De volgende edelstenen werken goed bij "Hartchakra".

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Hartchakra". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Rhodochrosiet

De kristalsoort "Rhodochrosiet" werkt bij "Hartchakra". Hieronder een aantal producten met een "Rhodochrosiet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?