Hormoonhuishouding

Welke edelstenen helpen om balans te herstellen in de hormoonhuishoudig?

Hormonen zijn van invloed zijn op zo’n beetje alle lichamelijke processen. Ze reguleren je hongergevoel, vetopslag, energiehuishouding, lichamelijke ontwikkeling en zelfs je emotionele gesteldheid. Zowel tekorten als overschotten aan hormonen zijn slecht en werken door in je hele hormoonhuishouding. Elohim Vuursteen, Topaas, Pietersiet en Maansteen kunnen helpen om een disbalans in je hormonen te corrigeren.

Vuursteen is een weldadige steen voor de hormoonhuishouding bij mannen en vrouwen; hij bekrachtigt het tweede chakra en ondersteunt daarmee het voortplantingssysteem. Pietersiet edelsteen stimuleert de hypofyse en zorgt voor evenwicht in het endocriene stelsel en voor de productie van hormonen die de stofwisseling, de bloeddruk, de groei, seks en temperatuur regelen, dus ook goed bij opvliegers. Maansteen heeft een positieve werking op de hormonale cyclus, het voortplantingssysteem, de alvleesklier en de pijnappelklier. Topaas herlaadt het spirituele en fysieke lichaam o.a. door zijn gunstige effect op de endocriene klieren.

Als je wilt weten welke edelsteen het beste werkt in jouw situatie of die van je kind, kan je contact opnemen voor een gratis telefonisch readingadvies van 5 minuten.

De volgende edelstenen werken goed bij "Hormoonhuishouding".

Topaas

De kristalsoort "Topaas" werkt bij "Hormoonhuishouding". Hieronder een aantal producten met een "Topaas" (kristalsoort).

Witte Topaas elixer kristal

Witte Topaas elixer kristal

helend kristalwater
€ 20,00

Pietersiet

De kristalsoort "Pietersiet" werkt bij "Hormoonhuishouding". Hieronder een aantal producten met een "Pietersiet" (kristalsoort).

Maansteen

De kristalsoort "Maansteen" werkt bij "Hormoonhuishouding". Hieronder een aantal producten met een "Maansteen" (kristalsoort).

Vuursteen

De kristalsoort "Vuursteen" werkt bij "Hormoonhuishouding". Hieronder een aantal producten met een "Vuursteen" (kristalsoort).

Vuursteen hanger
€ 14,00
Bewuste keuze?