Eenhoorn, jaspis markstone

Andere mensen kochten ook

Obsidiaan Eenhoorn

Obsidiaan Eenhoorn

ca. 9,5x7x3 cm
€ 275,00
Eenhoorn, fluoriet

Eenhoorn, fluoriet

ca. 10 cm hoog
Van € 225,00 voor € 200,00
Sodaliet edelsteen - Uniek en grootste van Europa!

Sodaliet edelsteen - Uniek en grootste van Europa!

ca. 64x30x10 cm (Zelf afhalen in de winkel)
€ 5.500,00
Jade Boeddha - Oer oud en uniek!

Jade Boeddha - Oer oud en uniek!

ca. 55x33x33 cm (Zelf afhalen in de winkel)
€ 2.995,00
€ 275,00
Direct leverbaar

ca. 10 cm hoog (355 gram)

Prachtige jaspis markstone Eenhoorn in AA kwaliteit met heldere kwarts stukjes. De Elohim Eenhoorn activeert het paradijselijke hogere eenheidsliefdsveld in huis.

De krachtige, bijzondere Eenhoorn helpt je te realiseren en manifesteren waarvoor jij bedoelt bent op aarde, je goddelijke blauwdruk. Ballast en oude patronen worden getransformeerd en je gaat steeds meer leven vanuit je ware Wezen. De Elohim markstone Eenhoorn verruimt je bewustzijn en laat je duidelijk voelen dat jij onderdeel bent van de Bron, waardoor je niets anders kunt dan het ego laten voor wat het is en je innerlijke leiding te volgen.

Mystieke, zachte en dienstbare Eenhoorn bewustzijn
Het Eenhoorn bewustzijn helpt onschuld en egoloze, hogere zuiverheid, als gave en wij-kracht voor de nieuwe maatschappij, te ontwikkelen in jou en je omgeving. Het helpt je innerlijk kind in de verlichte staat te brengen en zich niet langer in afweer, teruggetrokken, bang of onveilig te voelen. Ook helpt het Eenhoorn bewustzijn jou als nieuwetijds, subtiele of kristallijn gevoelige mens. Je hoogste lichtwezen, ziel en aardse zelf zullen niet langer met grote afstand van elkaar functioneren maar één worden in het lichaam. Je zult daarna met een enorme, bewuste, stabiele en liefdevolle wij-kracht functioneren en genietend gaan co-creëren. Alles komt naar je toe als in het nieuwe paradijs!

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren