Eenhoorn Obsidiaan

Andere mensen kochten ook

Sananda Ravenschedel Obsidiaan

Sananda Ravenschedel Obsidiaan

ca. 9 x 3.5 x 3.5
€ 125,00
Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

De Maria van het Oosten. Grote sacrale heling voor eenheid, harmoni...
€ 24.999,00
13 dimensionaal geactiveerd Merljn Amethist hart op standaard

Merlin-Merlina Amethist Hart trekt liefde aan

ca 28 x 24 x 11 cm (inclusief standaard)
€ 1.140,00
€ 442,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

10.5 x 4 x 10.5 (276 gram)

De Elohim Eenhoorn van Obsidiaan activeert het paradijselijke hogere eenheidsliefdsveld in huis.

De krachtige, bijzondere Eenhoorn helpt je te realiseren en manifesteren waarvoor jij bedoelt bent op aarde, je goddelijke blauwdruk. Ballast en oude patronen worden getransformeerd en je gaat steeds meer leven vanuit je ware Wezen. De Elohim Obsidiaan Eenhoorn verruimt je bewustzijn en laat je duidelijk voelen dat jij onderdeel bent van de Bron, waardoor je niets anders kunt dan het ego laten voor wat het is en je innerlijke leiding te volgen.

Mystieke, zachte en dienstbare Eenhoorn bewustzijn
Het Eenhoorn bewustzijn helpt onschuld en egoloze, hogere zuiverheid, als gave en wij-kracht voor de nieuwe maatschappij, te ontwikkelen in jou en je omgeving. Het helpt je innerlijk kind in de verlichte staat te brengen en zich niet langer in afweer, teruggetrokken, bang of onveilig te voelen. Ook helpt het Eenhoorn bewustzijn jou als nieuwetijds, subtiele of kristallijn gevoelige mens. Je hoogste lichtwezen, ziel en aardse zelf zullen niet langer met grote afstand van elkaar functioneren maar één worden in het lichaam. Je zult daarna met een enorme, bewuste, stabiele en liefdevolle wij-kracht functioneren en genietend gaan co-creëren. Alles komt naar je toe als in het nieuwe paradijs!

Elohim Obsidiaan werkt tot diep in de voorouder tijdlijnen. Hij zuivert de bloedlijn, je genetische informatie en vorige levens. Tevens heelt Elohim Obsidiaan je 12 strengig DNA en lichtlichamen van je zieldelen. Geen recht hebben op een plek in het hart van anderen, steeds weer iemand kwijt raken, angst voor geld vermindering, altijd ploeteren, niet gezien voelen, eerst wat doen voor je liefde krijgt zijn voorbeelden van diepgewortelde meegekomen  patronen en overtuigingen. Ze komen in je leven via je DNA, genen en je zielenfamilie-karma. Obsidiaan ondersteunt het zuiveren van een (familie) traumageest, een meegemaakt drama of veel pech in het leven. Obsidiaan trekt dit open, maakt bewust, helpt verwerken en transformeren. Draag hem samen met Elohim rutielkwarts dat helpt je Licht vast te blijven houden en de zwaarte te zuiveren.

 

Gebruiksaanwijzing en betekenis van alle soorten Kristallen schedels

Klik hier voor meer informatie

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?