Bergkristal edelsteen Engel

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Diverse edelsteen Beschermengelen

Diverse edelsteen Beschermengelen

ca 4,5 cm (35 gram)
€ 22,50
Bergkristal Elohim Engel XL

Bergkristal Elohim Engel XL

ca. 18,5 x 13,5 x 5 cm (1.278 gram)
€ 295,00
Rozenkwarts Engel

Rozenkwarts Engel

11 x 7,5 x 3
€ 89,00
€ 89,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca 9,5 cm (240 gram)

Deze 13 dimensionaal geopende Elohim Engel van bergkristal edelsteen heeft een bijzondere liefdevolle sfeer. Je ontvangt een soortgelijk exemplaar als op de foto.

Deze prachtige engel dient als jouw steun en toeverlaat in het dagelijkse leven en bij (spirituele/kosmische) groei en ontwikkeling. Bergkristal is een steen met een enorme geestkracht en bij uitstek geschikt voor healing en energetisch werk. Spirituele steen met de hoogste trilling die door alle schaduwstukken heen kan trillen en daardoor blokkades opheft. Deze Elohim Engel kan energie opnemen,afstaan en reguleren en lichtkracht in de ruimte brengen.

De liefdevolle krachten van engelen kunnen het eigen leven en dat van anderen positief beïnvloeden. Deze Elohim bergkristal edelsteen engel geeft ondersteuning op de weg van Zelfrealisatie en Meesterschap.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?