Rozenkwarts Engel

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Bergkristal Elohim Engel XL

Bergkristal Elohim Engel XL

ca. 18,5 x 13,5 x 5 cm
€ 295,00
Bergkristal edelsteen Engel

Bergkristal edelsteen Engel

ca 9,5 cm (240 gram)
€ 89,00
Rozenkwarts edelsteen engel
€ 20,00
Diverse edelsteen Beschermengelen
€ 20,00
€ 89,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

10,5 x 6,5 x 3

Deze prachtige engel dient als jouw steun en toeverlaat in het dagelijkse leven en bij (spirituele/kosmische) groei en ontwikkeling. De Elohim engel van rozenkwarts edelsteen helpt bij het ordenen van gedachten, is rustgevend, liefdevol en werkt bevrijdend op het hartgebied. Bevordert de vrijheid van beslissen en maakt vindingrijk.

De beschermengel straalt het vertrouwen op betere tijden de wereld in.
In donkere dagen zal de Rozenkwarts edelsteen engel laten zien dat er ergens weer een lichtpuntje ontstaat. Wanneer het leven tegenslagen brengt, zal de engel je aan de hand nemen om de kracht en moed te blijven voelen om deze periode te doorstaan.

De liefdevolle krachten van engelen kunnen het eigen leven en dat van anderen positief beïnvloeden. Deze Elohim rozenkwarts edelsteen engel geeft ondersteuning op de weg van Zelfrealisatie en Meesterschap.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?