Amethist Boeddha beeldje

Andere mensen kochten ook

Jade Boeddha - Oer oud en uniek!

Jade Boeddha - Oer oud en uniek!

ca. 55x33x33 cm (Zelf afhalen in de winkel)
€ 2.995,00
Sodaliet edelsteen - Uniek en grootste van Europa!

Sodaliet edelsteen - Uniek en grootste van Europa!

ca. 64x30x10 cm (Zelf afhalen in de winkel)
€ 5.500,00
Citrien geode - Groot kamerstuk

Citrien geode - Groot kamerstuk

ca. 64x20x21 cm. Zelf afhalen in de winkel.
€ 1.595,00
Polychroom Jaspis kamerstuk
€ 585,00

ca. 40x15x8 mm (8 gram)

Mooi vormgegeven boeddhabeeldje gemaakt van Amethist edelsteen. Leuk om neer te zetten of om mee te mediteren. Geleverd product kan iets afwijken van het product op de foto want het is handwerk.

Dit Boeddha beeldje activeert jouw essentie, ware Zelf en vredige Boeddha-natuur. Hij is geactiveerd met de universele Boeddha-Kracht. Je kleine zelf verschuift naar de achtergrond waardoor je volledige potentieel aan Goddelijke (buik)Wijsheid voelbaar naar voren komt. Hij straalt vrede, verlichting en mededogen uit.

Amethist is een zeer krachtige en beschermende spirituele steen met een bijzonder hoge vibratie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong en opent je intuïtie en geestelijke en spirituele ontwikkeling. Amethist ontspant, waardoor je beter kunt afstemmen op je hogere Zelf. Hij haalt je uit je hoofd en verlicht bij fysieke, emotionele of psychische stress. Amethist helpt bij in- en doorslaapproblemen en nachtmerries, bij spataderen, suikerziekte, hyperventilatie, nek- en schouder en hoofdpijn. Hij helpt je het verlies van een dierbare te verwerken en werkt ondersteunend bij verslavingen.

Prijs is per stuk.

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren