Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

€ 24.999,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

De Maria van het Oosten. Grote sacrale heling voor eenheid, harmonie en samenwerking (500.000 gram)

Een monnikenleven lang is er vanuit de hoogste afstemming, als kanaal, gewerkt aan dit beeld van  Quan Yin (Kwan Yin) en de egodraak die aan haar voeten ligt te sterven. Het beeld is volledig met de hand gecarved uit witte Jade en is 1.82 cm lang en zeldzaam mooi!

Quan Yin helpt de omgeving, de egodraak van dualiteit en afgescheiden gedrag, zelfzuchtige belangen en meningen, te verslaan. Ieders Ware Essentie met Eenheidsliefde en Eenheidsbewustzijn treedt in haar omgeving op de voorgrond en het kleine zelf lost op.  Door de 13 dimensionale activatie straalt Quan Yin een intense geaarde Liefdeskracht uit wat voelbaar is vanaf grote afstand en een enorme aantrekking heeft.

Quan Yin (of Kwan Yin) is de Maria van het Oosten en Goddelijke Liefde en Kracht en Mededogen.

Onderdrukte gevoelens van teleurstelling, verdriet, innerlijk kind-angst, niet gezien worden en niet gehuilde tranen, creëren steeds opnieuw onderstromen, maken onzeker, reactief, geïrriteerd, verkrampt, dominant of al te controlerend.
Quan Yin bevrijdt door haar uitstraling een grote omgeving van deze kleine zelf-draken, zodat ieders non duale Ware Goddelijke Natuur op de voorgrond kan komen en non duale samenwerking ontstaat.

Quan Yin is ook verkrijgbaar als flesje Kwan Yin Lichtwesen tinctuuur spray of olie.
Dit helpt, net als het beeld, bij lymfedrainage, menstruatiepijnen en lichaamsspanningen die ontstaan zijn door ingehoudenheid of verwrongen kracht.

Symboliek van het beeld:

  • Duim: Goddelijke wil, geïnspireerde passie, element vuur
  • Ringvinger: Keuzes, stappen zetten, gedrag, element aarde
  • Deze vingers bij elkaar gebracht: brengt meer prana, levensenergie, autonomie, innerlijke autoriteit, ware zelf-leiderschap en hoederschap
  • Schenkende vaas: Oneindig geven zonder dat het opraakt, overvloed

Let op: het unieke beeld is alleen af te halen in de spirituele winkel van het Elohim Centre. Het beeld wordt niet verstuurd.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?