Zelfstandigheid en onafhankelijkheid

Edelstenen die je zelfstandigheid en onafhankelijkheid vergroten

Ben je erg beïnvloedbaar door invloeden van buitenaf of vind je het moeilijk om echt te gaan staan voor wie jij bent? De Elohim edelstenen Pyriet, Citrien, Blauwe calciet en Lepidoliet helpen je vanuit vertrouwen, vreugde en daadkracht jezelf uit te drukken in de stof.

Pyriet brengt kosmisch licht in de aarde en daarmee meerdere lagen in jezelf bij elkaar. Hij geeft je een mooie combinatie van vertrouwen en daadkracht. De steen heeft een aardende werking op je zonnevlechtchakra waardoor je vrij en blij mag zijn wie je bent. Hij werkt goed als je minderwaardig over jezelf denkt en geeft je de moed en het vertrouwen om jezelf volledig te laten zien. Citrienkwarts is een zonnige en verwarmende steen die je helpt te staan voor wie je bent. Hij stimuleert extraversie, bouwt je zelfvertrouwen op en vergroot je individualiteit zonder het eenheidsbesef te verliezen. Hij helpt je jezelf uit te drukken en te verwezenlijken. Blauwe calciet zorgt voor de basisvoorwaarden om jezelf te laten zien zoals je werkelijk bent. Hij brengt ontspanning, verwijdert stagnerende energieën, brengt je chakra's op één lijn en vergroot je energieniveau. Hij heeft een positief effect op je zelfvertrouwen, zet ideeën om in daden en versnelt de ontwikkeling van je (spirituele) groei. Omdat hij inwerkt op je keelchakra en verbonden is met dolfijnenenergie helpt hij je om vanuit blijheid, speelsheid en veiligheid jezelf uit te spreken. Lepidoliet verbindt enerzijds je hart- en keelchakra met elkaar waardoor je je durft uit te spreken vanuit je gevoel. Anderzijds werkt hij in op je intellectuele gebied waardoor je analytische vermogen sterker wordt en je vanuit objectiviteit beslissingen gaat nemen. Hij helpt bij onzekerheid door je vertrouwen te geven en je positief te bekrachtigen.

De volgende edelstenen werken goed bij "Zelfstandigheid en onafhankelijkheid".

Pyriet

De kristalsoort "Pyriet" werkt bij "Zelfstandigheid en onafhankelijkheid". Hieronder een aantal producten met een "Pyriet" (kristalsoort).

Pyriet edelsteen ruw
€ 10,00

Citrien

De kristalsoort "Citrien" werkt bij "Zelfstandigheid en onafhankelijkheid". Hieronder een aantal producten met een "Citrien" (kristalsoort).

Calciet

De kristalsoort "Calciet" werkt bij "Zelfstandigheid en onafhankelijkheid". Hieronder een aantal producten met een "Calciet" (kristalsoort).

blauwe Calciet bol
€ 13,50

Lepidoliet

De kristalsoort "Lepidoliet" werkt bij "Zelfstandigheid en onafhankelijkheid". Hieronder een aantal producten met een "Lepidoliet" (kristalsoort).

Bewuste keuze?